Oμαλά έγιναν οι εκλογές στον Δήμο Αγιάς

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2023 7:10

Μέσα σε απόλυτα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα ψήφισαν για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης μόνιμοι κάτοικοι και ετεροδημότες του Δήμου Αγιάς. Η κίνηση στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς, όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των καφετεριών της κωμόπολης, ήταν αυξημένη κυρίως τις προμεσημβρινές ώρες και οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από το βραδινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Δυστυχώς, το κατά διαστήματα ψιλόβροχο και ο άκρως φθινοπωρινός καιρός, δεν άφησαν τον κόσμο να χαρεί ακόμα περισσότερο την ημέρα ως είθισται.
Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να μην έχει εκλογικό κέντρο, όπως είχε συμβεί και στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 και σε αυτές του 2019, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τα εκλογικά τους κέντρα ήταν ανοιχτά, θέλοντας να εξυπηρετήσουν ψηφοφόρους τους. Η αγωνία για όλους κορυφώθηκε λίγο πριν το κλείσιμο των καλπών, ενώ με την ανακοίνωση των exit polls στις 7:00, έντονος ήταν ο προβληματισμός στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στα εκλογικά τμήματα δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα στη διαδικασία, ενώ στο Δημαρχείο, στα Κ.Ε.Π. και στο Αστυνομικό Τμήμα ήταν «παρών» όλο το προσωπικό για τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος ανέκυπτε.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass