ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ:

Είμαστε νικητές κόντρα σε όλους…

Εκλέγει και πάλι βουλευτή στη Λάρισα - Πρώτη σε σταυρούς μετά τον Κ. Βελόπουλο η Χριστίνα Κοντογιάννη - Δηλώσεις στην «Ε»

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2023 8:30
Αν δεν κρατήσει τη βουλευτική έδρα στη Λάρισα  ο Κυριάκος Βελόπουλος θα την πάρει  η Χριστίνα Κοντογιάννη Αν δεν κρατήσει τη βουλευτική έδρα στη Λάρισα ο Κυριάκος Βελόπουλος θα την πάρει η Χριστίνα Κοντογιάννη

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στην Ελληνική Λύση με επικεφαλής τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς αύξησε το ποσοστό σε σχέση με τις εκλογές του 2019, αλλά και τον αριθμό των βουλευτών, από δέκα σε δεκαέξι, ένας εκ των οποίων θα εκλεγεί από τη Λάρισα, όπως και το 2019. Η Ελληνική Λύση αναδεικνύεται νικήτρια στη μάχη των μικρότερων κομματικών σχηματισμών, καταλαμβάνοντας την 5η και τελευταία θέση στην επόμενη, πεντακομματική Βουλή.


«Είμαστε το μοναδικό πατριωτικό κόμμα στη Βουλή» δήλωσε χθες στην «ΕτΔ» κορυφαίο στέλεχος του κόμματος και πρόσθεσε: «Οι δημοσκοπήσεις του Απριλίου μάς έδιναν 2,7%, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα σε πολλούς που ήθελαν να μας ψηφίσουν και να ενισχύσουν το κόμμα μας. Δεχτήκαμε ισχυρό πόλεμο», ενώ μας παρέπεμψε και στη δήλωση του αρχηγού του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, που είπε: «Μας έδειχναν εκτός Βουλής! Σε λίγη ώρα θα καταπίνουν τις γλώσσες τους, αλλά θα το θυμάται κανείς; Θα τιμωρηθεί κάνεις; Μπα! Σανό πουλάνε και σανό καταπίνουν τα κομματικά... ζωντανά!». Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Κυριάκος Βελόπουλος με μήνυμα στο Twitter τόνισε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίστηκαν εναντίον των συκοφαντιών, των ύβρεων, των ψεμάτων, λέγοντας το μεγάλο ναι στην Ελληνική Λύση!
Περάσαμε από φωτιά, πέρασαν από τυφώνα και βγήκαμε κερδισμένοι! Συνεχίζουμε να τιμούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για αυτούς, είμαστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα της Βουλής! Καλούμε όλους τους πατριώτες ψηφοφόρους να στρατευτούν δίπλα στην Ελληνική Λύση, διότι έρχονται τεράστιες μάχες. Συνεχίζουμε την ανηφόρα για την κορυφή».
Ο υποψήφιος βουλευτής Θάνος Παλιοβάιος, μιλώντας χθες το βράδυ στην «ΕτΔ», είπε: «Αυξήσαμε το ποσοστό σε 4,5% από 3,77%, δηλαδή 20% περίπου σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ στη Λάρισα το ποσοστό μας είναι πάνω από 4%. Κάναμε έναν δίκαιο αγώνα, πατριωτικό πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα για να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας. Η νίκη αυτή γιατί για μας είναι μεγάλη νίκη θα συσπειρώσει περισσότερο κόσμο κοντά μας». Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Λάρισα είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος που στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση κράτησε την έδρα του ν. Λάρισας που έβγαλε το κόμμα του, ενώ άγνωστο είναι τι θα κάνει τώρα. Στην περίπτωση που δεν κρατήσει την έδρα, πρώτη σε σταυρούς είναι η Χριστίνα Κοντογιάννη που προηγείται σε σταυρούς των συνυποψηφίων της. Η ίδια δεν θέλησε χθες να κάνει κανένα σχόλιο μέχρι να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του κόμματος.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass