Αστυνομικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2023 15:08

Εσπαγαν μπαλκονόπορτες για να κάνουν διαρρήξεις
ΕΝΑΣ 31ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ

Ένας 31χρονος Λαρισαίος και άλλοι τρεις συνεργοί του που αναζητούνται, είναι

σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οι δράστες δυο κλοπών σε σπίτια στη Λάρισα και στη Γιάννουλη. Οι κλοπές σημειώθηκαν διαδοχικά στις 2 Φεβρουαρίου, με τους δράστες να μπαίνουν στα σπίτια σπάζοντας τις μπαλκονόπορτες. Μάλιστα στη μια περίπτωση έκλεψαν 3.250 ευρώ σε μετρητά, χρυσαφικά αξίας 7.000 ευρώ, ενώ οι φθορές που προκάλεσαν για να εισβάλουν στο σπίτι ανέρχονται σε 1.000 ευρώ. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις κλοπής από οικίες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών του. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 2-2-2023, οι δράστες, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε δύο οικίες, ισάριθμων ημεδαπών, σε περιοχή της Λάρισας και ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, θραύοντας τμήμα τζαμιού από τις μπαλκονόπορτες, εισήλθαν στο εσωτερικό τους και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -3.250- ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα».

 

Συλλήψεις για ναρκωτικά
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν κατά την τελευταία εβδομάδα, από 17 έως 23 Μαΐου σε περιοχές της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, «στο πλαίσιο συστηματικών καθημερινών ελέγχων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών». Ειδικότερα όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «συνελήφθησαν στον νομό Λάρισας: 5 άτομα και συγκεκριμένα, 4 στη Λάρισα και 1 σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, στον νομό Μαγνησίας: 5 άτομα και συγκεκριμένα, 4 στον Βόλο και 1 σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και στα Τρίκαλα 1 άτομο. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων και αυτοσχέδια τσιγάρα μείγματος κάνναβης με καπνό. Οι αστυνομικοί αυτοί έλεγχοι είναι καθημερινοί και έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass