«Συνεχίζουμε μαζί, πάμε για τη μεγάλη νίκη!»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2023 13:21

«Η σχέση μου με τις Ελασσονίτισσες και τους Ελασσονίτες είναι διαχρονική, με ρίζες γερές και αναλλοίωτες, βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που είναι στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια και τους υπόσχομαι, ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αποτελώ τη φωνή τους στο Κοινοβούλιο, για μια Ελασσόνα δυνατή, για έναν νομό Λάρισας πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα. Τους καλώ, συγχρόνως, να… γεμίσουν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, δίνοντας ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να οδηγήσουν τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά».


Αυτά δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την Ελασσόνα, όπου βρέθηκε για να ευχαριστήσει τους κατοίκους της επαρχίας, που στήριξαν τη γαλάζια παράταξη και τίμησαν τον ίδιο, με την επιλογή τους, για μια ακόμη φορά, ζητώντας τους, να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για ισχυρή Ελλάδα, με αυτοδύναμη κυβέρνηση.
«Πάμε για τη μεγάλη νίκη, με αποφασιστικότητα και αγάπη για την πατρίδα μας. Πάμε να σηκώσουμε την Ελασσόνα και τον νομό μας ακόμα πιο ψηλά, εκεί που μας αξίζει. Πάμε δυνατά, τολμηρά, μπροστά με σταθερότητα και σιγουριά για το αύριο. Με κυβέρνηση τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέμε όχι στον διχασμό και κάνουμε την επόμενη μέρα των εκλογών, πιο φωτεινή για όλους τους Έλληνες», επισήμανε ο Χρήστος Κέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass