Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Στα χέρια μας η ευθύνη για μια ισχυρή Ελλάδα»

ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2023 9:05

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου, σε κάθε γωνιά του νομού μας, που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Για μένα, οι περίπου 17.000 σταυροί προτίμησης σημαίνουν ευθύνη να παραμείνω στην πρώτη γραμμή της παράταξής μας, σημαίνουν ακόμα μεγαλύτερη επιμονή για να χτίσουμε μαζί την ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου, για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η δήλωση της κ. Καραλαριώτου έχει ως εξής:
«Το μήνυμα από την κάλπη της πρώτης Κυριακής ήταν ξεκάθαρο. Οι πολίτες ζητούν η χώρα να συνεχίσει τα βήματα προόδου και ευημερίας, ζητούν από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει «σταθερά, τολμηρά, μπροστά». Σε αυτήν την πορεία δεν χωρούν συμβιβασμοί ή εφησυχασμός. Παραμένει στα χέρια μας η ευθύνη προσήλωσης στον στόχο για μια ισχυρή Ελλάδα, για μια ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση που θα πάει τον τόπο μας μπροστά, με αποφασιστικότητα και τόλμη για όσα πρέπει να αλλάξουν.
Ήταν τιμή μου να δώσω τη μάχη ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λάρισας. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου, σε κάθε γωνιά του νομού μας, που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Το πάθος, η αγάπη και η ανιδιοτελής παρουσία τους στο πλευρό μου είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.
Για μένα, οι περίπου 17.000 σταυροί προτίμησης -μέχρι στιγμής- σημαίνουν ευθύνη να παραμείνω στην πρώτη γραμμή της παράταξής μας, σημαίνουν ακόμα μεγαλύτερη επιμονή για να χτίσουμε μαζί την ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε.
Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου που εξελέγησαν και τους εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία. Συγχαίρω, επίσης, το σύνολο των άξιων υποψηφίων του ψηφοδελτίου μας και τους ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στον Νομό Λάρισας.
Η δέσμευσή μου απέναντι στους συμπολίτες μου παραμένει ακέραιη: Στις μάχες που έρχονται θα είμαι πάντα δίπλα τους - έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά».