Εκδήλωση για την εξοικονόμηση του νερού

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2023 15:11

Εκδήλωση για το νερό με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην πλατεία Ταχυδρομείου.


Η εκδήλωση εντάσσεται στο συνεχιζόμενο καθ’ όλη τη σχολική χρονιά πρόγραμμα «Το νερό» που υλοποιούν η ΔΕΥΑΛ και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα παιδιά της Δ΄ τάξης των σχολείων που θα συμμετέχουν, θα ζωγραφίσουν στον ειδικά διαμορφωμένο με τραπέζια και καρέκλες χώρο της εκδήλωσης, συνθήματα-μηνύματα για την προστασία και την εξοικονόμηση του νερού. Κατόπιν θα προσκαλείται το κάθε σχολείο να τα αναρτήσει σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία στον χώρο της εκδήλωσης.
Μετά θα διαβάσουν τα συνθήματα από τα μικρόφωνα, ώστε να διαχυθεί το μήνυμα στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης.
Κατόπιν θα διεξαχθούν κληρώσεις ποδηλάτων μεταξύ όλων των μαθητών (είτε παρευρέθηκαν είτε όχι) της Δ΄ τάξης των σχολείων που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί θα χαιρετίσει η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Απόστολος Καλογιάννης.
Η δράση δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, αρκετά από τα συνθήματα με δυνατό μήνυμα, όπως αυτά θα επιλεγούν από την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, θα μοιράζονται σε ένθετο με τους φακέλους των λογαριασμών νερού, έτσι ώστε το μήνυμα της εξοικονόμησης του νερού να φτάσει μέσω των παιδιών και στους ενήλικες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass