Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ζητούν καλύτερη αστυνόμευση στον Δήμο

* Στοχευμένη επίθεση στα Αμπελάκια, διπλασιάστηκε το προσωπικό στο Α.Τ. Ραψάνης, λέει η Αστυνομία

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2014 16:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:45

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα επισκέφθηκε χθες νωρίς το απόγευμα ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος συνοδευμένος από τον αντιδήμαρχο, καταγόμενο από τα Αμπελάκια κ. Κώστα Τσεργά.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή και το πρόσφατο γεγονός στα Αμπελάκια όπου άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο ζευγάρι και αφού τους τραυμάτισαν απέσπασαν σημαντικό χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όπου παραβρέθηκε και διοικητής του Α.Τ. Περιφέρειας κ. Αστέριος Μπαρακόπουλος, ο κ. Κολλάτος έκανε λόγο για ελλιπή αστυνόμευση στα χωριά του Δήμου Τεμπών και ζήτησε μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη στο Α.Τ. Ραψάνης.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας κ. Π. Ντζιοβάρας τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα στο Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης έχει διπλασιαστεί το προσωπικό, ενώ έχει δρομολογηθεί και επιπλέον επάνδρωσή του.

Επίσης ο αστυνομικός διευθυντής τόνισε ότι η ευρύτερη περιοχή αστυνομεύεται επαρκώς με την παρουσία και του Τ.Δ.Λ. Γόννων ενώ χαρακτήρισε στοχευμένο το θλιβερό επεισόδιο στα Αμπελάκια.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας κ. Ντζιοβάρα το αστυνομικό τμήμα Ραψάνης πρέπει να μεταφερθεί χαμηλότερα, σε πεδινή περιοχή έτσι ώστε η παρουσία του στην ευρύτερη περιοχή να είναι ακόμα ποιο αποτελεσματική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass