Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταγράφει προβλήματα στα χωριά

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2024 13:50

Γεμάτη ήταν η αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Βρυοτόπου, στην ανοιχτή συγκέντρωση που συγκάλεσε ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής με κατοίκους του χωριού, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και να καταγραφούν ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.

Τον δήμαρχο συνόδευσαν τρεις αντιδήμαρχοι, η κα Ευγενία Μαμανού, η κα Διαμαντώ Μπάσμπα και ο κ. Νίκος Αρβανίτης, ενώ παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου.
Ήταν η πρώτη, μιας σειράς συγκεντρώσεων κατοίκων σε χωριά, που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, για συζήτηση προβλημάτων και επιλέχθηκε να ξεκινήσει από τον Βρυότοπο που επλήγη από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.
Στην ομιλία του ο δήμαρχος, τόνισε την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Δήμος Τυρνάβου, να ασχοληθεί με τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα, προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών.
Στη συζήτηση με τους κατοίκους του Βρυότοπου αναδείχθηκαν όλα όσα τους απασχολούν και απαιτούν άμεσα λύσεις στο χωριό, ενώ όλα καταγράφηκαν από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα