Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 16:51

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ελπίδα» και ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα «Η αρωγή» θα πραγματοποιήσουν νέο σεμινάριο για πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας, την Κυριακή 14 Απριλίου, τις ώρες 16:00 - 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα.
Η παρακολούθησή του θα είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΚΑΒ είναι πενήντα (50) άτομα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής. Προηγούνται όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα σεμινάρια.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με τη συμπλήρωση της φόρμας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://docs.google.com/forms/d/1RFRaMn8APjsNNZISvvRgPQd_WTB_b3tLfOFgjOw0_fg/edit?hl=EL (συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται με κεφαλαία γράμματα)».
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6932-658.217 κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης, πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ελπίδα» και 6937-287.172 κ. Κουκούλης Γεώργιος, πρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η αρωγή» Αμπελώνα.