Συνάντηση δημάρχου με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ Π. Καμμένο

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2015 12:44

O Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε το πρωί τη Δευτέρας το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας στη Λάρισα.

Ο κ. Καμμένος, που συνοδεύονταν από το βουλευτή Λάρισας του κόμματος κ. Βασίλη Κόκκαλη, την εκπρόσωπο τύπου κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη καθώς και   υποψηφίους και τοπικά στελέχη των ΑΝ.ΕΛ, συζήτησε με το δήμαρχο Λαρισαίων τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τους εκλογικούς στόχους που θέτουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ΑΝΕΛ, εξέθεσε στον κ. Καμμένο τις απόψεις του για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα και λόγω της ιδιότητας του κ. Καμμένου, ως απελθόντα υπουργού Εθνικής Αμυνας, ο δήμαρχος Λαρισαίων του έθεσε το μεγάλο θέμα της συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Αμυνας και Δήμου για την αξιοποίηση ανενεργών στρατοπέδων και στρατιωτικών εκτάσεων.

Επίσης, ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε τον κ. Καμμένο για τη υποψηφιότητα της Λάρισας για τον τίτλο της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το 2021 καθώς και για τις προοπτικές που μπορεί να δώσει στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή το Α΄ Αρχαίο Θέατρο, για το οποίο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης δώρισε στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ εκδόσεις με την ιστορία της πόλης, ενώ σημειώνεται πως στη συνάντηση παρέστησαν και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass