Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλεσμα της Ελλήνων Συνέλευσις Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 14:51

Τους «αυτόχθονους γηγενείς ιθαγενείς έλληνες, να ενημερωθούν και να ενισχύσουν την Ελλήνων Συνέλευσις Λάρισας, για μία ελλήνων πολιτεία αρχών και αξιών, μακριά από κομματικά συμφέροντα», καλεί η ΕΣΥΝ. Σε δελτίο τύπου, αναφέρει:

«Από το 2010 η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς αιχμαλωσίας από τους τραπεζίτες επικυρίαρχους. Τα προγράμματα της υποτιθέμενης βοήθειας μέσω μνημονίων και δανειακών συμβάσεων αντί να βοηθούν στην ανάκαμψη της χώρας μας την βυθίζουν όλο και περισσότερο στη φτώχια, την ανέχεια σε επίπεδο ανθρωπιστικής κρίσης.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ πέρα από κάθε αμφισβήτηση και με αδιάσειστα στοιχεία ο Έλληνας Αρτέμης Σώρρας από το 2011 έχει προσφέρει δωρεά 5.5 Τρις Ευρώ με 8 μετοχές της τράπεζας της Ανατολής αξία πιστοποιημένη με κοινοβουλευτικό έλεγχο και ενώ από το Σεπτέμβριο του 2012 έχει καταθέσει στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία 600 Δις USD με συναλλαγματικές χρέους της Αμερικής σε καταπιστευματικό λογαριασμό και επιπλέον έχει ξεκινήσει δόμηση χρηματοδότησης από τα παγκόσμια ταμεία ανάπτυξης ύψους 2.3 Τρις Ευρώ.

Για όλα αυτά ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς είναι ενημερωμένο με τον πιο επίσημο τρόπο όποια θέση και αν κατείχε κυβέρνηση ή αντιπολίτευση.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το πολιτικό καθεστώς παρότι γνωρίζει πολύ καλά τα ανωτέρω αρνείται πεισματικά να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος των Ελλήνων Πολιτών και προτιμά να εξυπηρετεί τους τραπεζίτες δικτάτορες φτωχοποιώντας όλο και περισσότερο τους ΄Ελληνες πολίτες.

Λόγω των ανωτέρων και επειδή όλο το πολιτικό κατεστημένο έχει αποδείξει διαχρονικά τις προθέσεις του κατά των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και επειδή η κατάσταση έχει γίνει άκρως επώδυνη και επικίνδυνη για τους Έλληνες πολίτες, παρά τις προσφορές του Αρτέμη Σώρρα που μένουν ανεκμετάλλευτες, επί δύο σχεδόν χρόνια, δηλώνουμε τα κάτωθι:

Εμείς, ως πολίτες ιθαγενείς του Ελληνικού Έθνους, δημότες του Καποδιστριακού Δήμου Λαρισαίων κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής Ελλήνων Συνέλευσις Λαρισαίων, δημοκρατικά, σύμφωνα με το «Κρατείν του Δήμου», με αυτή την πρόσκληση, καλούμε τους αυτόχθονους γηγενείς ιθαγενείς έλληνες, να ενημερωθούν και να ενισχύσουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για μία ελλήνων πολιτεία αρχών και αξιών μακριά από κομματικά συμφέροντα.»