ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ 38ΧΡΟΝΗ

Ερωτικές υπηρεσίες «πολυτελείας» σε ξενοδοχείο της Λάρισας

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2015 22:50

 

Ερωτικές υπηρεσίες «πολυτελείας» φαίνεται πως προσέφερε 38χρονη υπήκοος Πολωνίας σε ξενοδοχείο της Λάρισας. Η 38χρονη για… μία ώρα ερωτικών υπηρεσιών λάμβανε 300 ευρώ (!) μόνο που, προχθές βράδυ, ο υποτιθέμενος πελάτης δεν ήταν άλλος παρά αστυνομικός του Τμήματος Ελασσόνας.

Σε βάρος της εκδιδόμενης γυναίκας που δεν συνελήφθη, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις (περί «εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων») ενώ αντίθετα, συνελήφθη 46χρονη ομοεθνής της εκδιδόμενης για «διευκόλυνση ακολασίας».

Η 38χρονη αλίευε πελάτες μέσω ροζ αγγελιών στο διαδίκτυο, δίνοντας ερωτικά ραντεβού, μέσω μηνυμάτων από κινητά τηλέφωνα. Έτσι, νωρίς προχθές το βράδυ, ανταποκρίθηκε στο μήνυμα Λαρισαίου «ενδιαφερόμενου» και το ραντεβού δόθηκε σε ξενοδοχείο της Λάρισας με τη διαφορά ότι ο «πελάτης» ήταν αστυνομικός του Α.Τ. Ελασσόνας.

Σημειώνεται πως στην κατοχή της 38χρονης όπως και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.715 ευρώ, 600 δολάρια ΗΠΑ, ένας φορητός υπολογιστής, ένα tablet καθώς και 5 κινητά τηλέφωνα. Η 46χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass