Στο δημοτικό συμβούλιο η λειτουργία αθλητικών χώρων

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2015 16:11

Σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας πρόκειται να συζητηθεί ο νέος κανονισμός λειτουργία αθλητικών χώρων, όπως τονίσθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Το θέμα τέθηκε με αφορμή ερώτηση του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Δημ. Γεωργάκη με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη να σημειώνει πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές με τους συλλόγους της πόλης, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι οι σύλλογοι έχουν θέση, δεν θα υπάρξουν αποκλειστικότητες».

Με τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού Γ. Κωσταρόπουλο να διευκρινίζει πως «υπήρχε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα γήπεδα ποδοσφαίρου και όχι με τους στεγασμένους χώρους και θα πρέπει να βάλουμε σειρά» τονίζοντας ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων έλαβαν το σχέδιο του κανονισμού για τους αθλητικούς χώρους.

Με αφορμή το ερώτημα Γεωργάκη επισημάνθηκε επίσης ότι ορισμένοι Σύλλογοι δεν έχουν εξοφλήσει ακόμη περυσινές οφειλές. Με τον δημοτικό σύμβουλο Π. Κρίκη να σημειώνει πως «το ζήτημα δεν είναι οι “μπαταχτσήδες” αλλά η υποχρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων από την Πολιτεία και η έλλειψη ελεύθερων χώρων άθλησης με τα Σωματεία να μετακυλούν το κόστος στους γονείς».

Το συμβούλιο έκανε τελικά αποδεκτό το αίτημα του δημάρχου, το θέμα να συζητηθεί σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις. Τέλος το συμβούλιο συζήτησε και το θέμα των καθαριστριών αναγνωρίζοντας τα προβλήματα, τόσο με το καθεστώς (συμβάσεις) απασχόλησής τους όσο και με τις ελλείψεις εργαζομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass