ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ

Λαμπάδιασε σπίτι στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2014 21:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:21
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Τον χάρο με τα μάτια της είδε, χθες, στις 5 το απόγευμα, ανήμπορη ηλικιωμένη γυναίκα όταν ξαφνικά αντίκρισε τις φλόγες να τυλίγουν την ίδια και το σπίτι της, στη συνοικία του Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά επεκτάθηκε στο σπίτι από την ξυλόσομπα που έκαιγε για να ζεστάνει την ίδια και τον γιο της. Οι φλόγες τύλιξαν μεμιάς ολόκληρο το σπίτι μέχρι και την κεραμοσκεπή. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες και οι φλόγες κατέστρεψαν εντελώς το εσωτερικό του αφήνοντας μια φτωχή οικογένεια στον δρόμο.
Οι γείτονες ανταποκρίθηκαν άμεσα, ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική ενώ άμεσα μετέφεραν την ηλικιωμένη γυναίκα έξω από αυτό αφού ο κίνδυνος για τη ζωή της ήταν άμεσος με την πτώση τμήματος της σκεπής του σπιτιού.
Άμεση και η κινητοποίηση του Δήμου Τυρνάβου. Τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος έφτασε στον τόπο της φωτιάς όσο και υπάλληλοι του Δήμου οι οποίοι συνέδραμαν το έργο της πυροσβεστικής.
Στο χώρο κατέφθασαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας με επτά άνδρες με επικεφαλής τον πυρονόμο κ. Βασίλειος Ρούντο.
Οι αδηφάγες φλόγες κυριολεκτικά κατέκαψαν ολοσχερώς τη μονοκατοικία.
Με απόφασή του δημάρχου Τυρνάβου κ. Νίκου Μαλάκου έγινε γνωστό ότι οι ζημιές στο σπίτι των Τυρναβιτών θα αποκατασταθούν από τον Δήμο το συντομότερο δυνατό, ενώ το ανήμπορο μέλος της οικογένειας θα φιλοξενηθεί άμεσα, δηλαδή από σήμερα σε κατάλληλο χώρο με ευθύνη και συνδρομή του Δήμου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass