ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Τιμήθηκαν αιμοδότες στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2014 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:07
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Τα εικοσιένα χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου αιμοδοτών Φαλάνης γιορτάστηκαν με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο. Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν είκοσι αιμοδότες για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η προσφορά όλων των αιμοδοτών είναι ανεκτίμητη.
Στην εκδήλωση τον συντονισμό είχε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ρένος Καρυώτης. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η πρόεδρος κ. Ειρήνη Μάνη, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φαλάνης, στον βαθμό που μπορεί βοηθά δίνοντας λύση στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας ώστε κάποιοι συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη από αίμα να ζουν με αξιοπρέπεια. Ζητούμενο η ποιότητα ζωής για όλους.
Και η κ. Μάνη συνέχισε λέγοντας: Ο εθελοντισμός είναι μία από τις σημαντικότερες ενδείξεις αυθεντικής ανθρωπιάς.
Παράλληλα η πρόεδρος του συλλόγου επισήμανε ότι στόχος είναι να γίνει συνείδηση σε όλους μας η προσφορά αίματος όχι μόνο σε έκτακτη στιγμή για να σωθεί ο συγγενής ή ο φίλος μας. Μόνο η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος δίνει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των αναγκών.
Τέλος η κ. Μάνη ζήτησε από τον καθένα ξεχωριστά να βοηθήσουν με τον τρόπο τους ώστε να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα του συλλόγου αιμοδοτών Φαλάνης.
 Στη συνέχεια βραβεύτηκαν είκοσι εθελοντές αιμοδότες, που ήταν οι: Αγραφιώτης Παναγιώτης, Βουβούσας Απόστολος, Γκόλσιος Κ., Ζερδαλή Θεοδώρα, Κακαβίτση Ασπασία, Καρακίτσιος Δημητριος, Καραμούστος Γεώργιος, Καρυώτης Χρ., Κατσαρός Φώτης, Κικικούδης Παναγιώτης, Κλεισιάρη Ιωάννα, Κουλτούκης Αλέξης, Κουτσουνάκης Μιχάλης, Κυρίτση Ευγενία, Λιντέρη Αλεξάνδρα, Μπουρονίκος Αστέριος, Ντριγκόγιας Ζήσης, Τηγανής Νικόλαος, Τρανός Αναστάσιος, Φώτου Στυλιανή.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα με την ευλογία του πατρός Βασιλείου.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, η αντιπεριφερειάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλης, ο διοικητής των νοσοκομείων κ. Αθανάσιος Μητσιός, ο αντιδήμαρχος κ. Πρασσάς, ο προϊστάμενος της αιμοδοσίας κ. Ιωάννης Βλάνδος.
Παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην δήμαρχος κ. Θέμης Αλαμάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κώστας Καλαμπαλίκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης κ. Κώστας Λυγούρας, η δημοτική σύμβουλος κ. Ελένη Ξυνοπούλου, οι διευθυντές του γενικού λυκείου κ. Κωνσταντινιά Πατσή, και του δημοτικού σχολείου κ Νίκος Κολοβός, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
Τέλος παρουσιάστηκε θεατρικό έργο από μαθητές της Α’ Λυκείου με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό κ. Χρυσούλα Μανδραβέλη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass