ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Προσφορά τροφίμων από την «Αυτοκινητόδρος Αιγαίο Α.Ε»

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2014 18:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:09

 

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)

 

Μετά από  πολύμηνη παρουσία συνεχούς αγώνα για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Τεμπών το Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζει αθόρυβα, αλλά ταυτόχρονα δημιουργικά το έργο του.

Ξεκίνησε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2013 προσφέροντας συστηματικά στήριξη σε πλήθος δημοτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Μεταξύ των χορηγών που συχνά πυκνά στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο Α.Ε.». Εκ μέρους της Αυτοκινητόδρομος «Αιγαίο Α.Ε» το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών επισκέφθηκε η υπεύθυνη  δημοσίων σχέσεων  της εταιρίας κ. Ειρήνη Ζαβρίδου με άλλα στελέχη  και προσέφεραν τρόφιμα πρώτης ανάγκης και μακράς διάρκειας. Τα τρόφιμα παρέλαβε  και ευχαρίστησε την κ. Ζαβρίδου για την προσφορά ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας.

 Λόγω των ολοένα αυξανόμενων αναγκών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, πρόβαλε επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχει κατορθώσει να στηρίζει σταθερά και σε μηνιαία βάση  84  οικογένειες  με είδη διατροφής, είδη καθαριότητας και υγιεινής, είδη ιματισμού, ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια κ.α.

Ο δήμαρχος Τεμπών   κ. Κώστας Κολλάτος  και ο πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικού παντοπωλείου  κ. Δημήτρης Τσέτσιλας ευχαριστούν δημόσια και μέσα από την καρδιά τους για την κοινωνική τους προσφορά όλους τους συμπολίτες μας που από το πλεόνασμα της αγάπης τους προσφέρουν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass