Κάλπες για υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών με 8 ενδιαφερόμενους

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2014 13:26 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:10

Μέσα από ένα εκλεκτορικό σώμα 200 περίπου στελεχών και πολιτών από τις δημοτικές παρατάξεις και τους συνδυασμούς των κ.κ. Γ. Σεληγκούνα - Α. Τόλιου και ενεργών  πολιτών, οι οποίοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν έλαβαν μέρος με κανέναν από τους ανωτέρω συνδυασμούς θα αναδειχθεί στις 23 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Προχθές μετά από διαδοχικές συναντήσεις στελέχη των δύο παρατάξεων και πολίτες σε νέα συνάντησή τους στο Μακρυχώρι συμφώνησαν στη διαδικασία της κάλπης και στο εκλεκτορικό σώμα, την προτίμηση του οποίου θα διεκδικήσουν 8 συνολικά υποψήφιοι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελισμού.

Λιτή υπήρξε η ανακοίνωση μετά την προχθεσινή συνάντηση: «Μετά από ευρεία σύσκεψη στο Μακρυχώρι στην οποία συμμετείχαν οι υποψήφιοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τους συνδυασμούς των κ.κ. Γ. Σεληγκούνα - Α. Τόλιου και ενεργεί πολίτες που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν έλαβαν μέρος με κανέναν από τους ανωτέρω συνδυασμούς αποφασίστηκε:

     - Η επισημοποίηση των υποψηφιοτήτων για τον θώκο του Δημάρχου του Δήμου Τεμπών.

     - Το κάλεσμα όλων των υποψηφίων των δύο ανωτέρω συνδυασμών και όσων πολιτών συμμετείχαν ενεργά και ήταν παρόντες σε όλες τις συνεδριάσεις που έγιναν μέχρι και τις 2/2/2014, να παρευρεθούν στις 23/2/2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελισμού σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του υποψήφιου Δημάρχου που θα αναλάβει την ευθύνη να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές στις 18/5/2014.

     - Την ενημέρωση όλων των ανωτέρω για την ενεργή συμμετοχή τους αναλαμβάνει η εκλεγμένη από τη σύσκεψη επιτροπή και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δια μέσου του Τύπου, με κατ' ιδίαν συναντήσεις ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν οι υποψήφιοι».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές την ψήφο προτίμησης των εκλεκτόρων που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία θα διεκδικήσουν –χωρίς πάντως να αποκλειστούν  και νέες υποψηφιότητες ή κάποιες από τις υπάρχουσες να αποσυρθούν -  διεκδικούν μεταξύ άλλων οι πρώην κοινοτάρχες Τεμπών Αντώνης Κούργιας και Κρανιάς Ολύμπου Στέλιος Σαρακατσιάνος, ο Ραψανιώτης Τάκης Ζήλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Μακρυχωρίου Γιάννης Βλάγκας, οι απόστρατοι πρώην πολιτευτής Απόστολος Γκουζιώκας και Γιώργος Μακρής από το Συκούριο και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Σιόντας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass