ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 5ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στον Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2014 17:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:11

 

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
 

Στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης από τις κινητές μονάδες της 5ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας από αύριο Τετάρτη οι Κινητές Μονάδες θα βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Γόννων  του Δήμου Τεμπών  και θα πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Με αφορμή την  πρωτοβουλία αυτή επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε  στον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο ο ιατρός παθολόγος κ. Αθανάσιος Μπαντούλης  υπεύθυνος του προγράμματος «Πρόληψη από τις κινητές μονάδες της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας» με την συνεργάτιδά του κ. Μαρία  Μαυρουδή, επισκέπτρια υγείας.

Ποιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι:

  • Μαστογραφία (πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού σε γυναίκες ηλικίας 40 έως 60 ετών) κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6994283031.
  • Έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας (σπιρομέτρηση για καπνιστές- καπνίστριες άνω των 40 ετών) κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6977922482.
  • Μέτρηση οστικής μάζας (έλεγχος για οστεοπόρωση σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και σε άνδρες άνω των 60 ετών) κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6977922482.
  • Μικροβιολογικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από την κινητή μονάδα, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6971819429.
  • Έλεγχος ανευρίσματος κοιλιακής αορτής σε γυναίκες και  άνδρες άνω των 60 ετών κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6971819429.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα παραπάνω τηλέφωνα τις ώρες 09:00πμ. έως 12:30μμ.(εκτός Σαββατοκύριακου).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αναλυτικότερα, οι κινητές μονάδες Υγείας θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Πυργετού τις παρακάτω ημέρες :

Από αύριο Τετάρτη  έως  την Παρασκευή  21 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 24Φεβρουαρίου και για τρεις  εβδομάδες οι κινητές μονάδες Υγείας θα βρίσκονται στους Γόννους.

Μετά την ολοκλήρωση του παραπάνω προγράμματος οι κινητές μονάδες Υγείας θα μετακινηθούν στο Συκούριο και στο Μακρυχώρι. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από τους υπευθύνους.

 ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Τέλος, στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης από τις Κινητές Μονάδες της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία την Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του δημαρχείου Πυργετού με θέμα «Πρόληψη Αγωγή Υγείας – Πρόγραμμα Κινητών Μονάδων».

Ομιλητές θα είναι ο κ. Μπαντούλης Αθανάσιος, ιατρός παθολόγος, υπεύθυνος του προγράμματος και οι συνεργάτες του:  κ. Μαυρουδή Μαρία, επισκέπτρια υγείας, Μπουμπουδήμου Κωνσταντίνα, μαία, καθώς και η ομάδα της αγγειοχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Λάρισας, του καθηγητού κ. Γιαννούκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass