Πίτα με αγώνες από τον ΣΥΡΙΖΑ Αμπελώνα

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2014 14:33 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:12

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησαν την ετήσια κοπή πίτας τα μέλη της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αμπελώνα, στην «Ταβέρνα του Στέλιου.

Στον χαιρετισμό και στην ομιλία του, ο συντονιστής της οργάνωσης Μάριος Ρίζος τόνισε:«Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αμπελώνα δημιουργήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2013 από ανθρώπους με διάθεση να αγωνιστούν για τα τοπικά ζητήματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ισοπεδωτική πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση. Στόχος μας ως οργάνωση είναι η κινητοποίηση όλων μας με σκοπό να αντισταθούμε σε χαράτσια, όπως η περίπτωση του νερού, σε καταργήσεις ή ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και μονάδων υγείας, στα μέτρα που πλήττουν την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία της περιοχής μας και σε οτιδήποτε έρχεται να μας επιβάλλει η νεοφιλελεύθερη  μνημονιακή  λαίλαπα αλλά και η τρέχουσα δημοτική αρχή λειτουργώντας ως το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας. Φυσικά και στο κομμάτι της εκπαίδευσης, θα δραστηριοποιηθούμε ενάντια στις συγχωνεύσεις σχολείων και καταργήσεις ειδικοτήτων, όπως συνέβη και στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου, που υποβαθμίζουν την ποιότητα της δημόσιας Παιδείας και οδηγούν στην ανεργία εκπαιδευτικούς.

Μ΄ αυτές τις αρχές και επιδιώξεις θα παλέψουμε και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αγωνιζόμαστε για μια αυτοδιοίκηση -κύτταρο της δημοκρατίας και της ισότητας που συντάσσεται μαζί με τα κοινωνικά κινήματα για τα ζητήματα της περιοχής και λειτουργώντας με διαφάνεια και συλλογικότητα θα αποτελέσει έναν γνήσιο λαϊκό θεσμό.

Όραμα της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αμπελώνα είναι να λειτουργήσουμε συλλογικά, να εργαστούμε όλοι μαζί και να κάνουμε τον τόπο μας ένα ζωντανό και παραγωγικό κύτταρο που θα βασίζεται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό πλούτο που διαθέτουμε. Να κάνουμε τον τόπο μας έναν τόπο που θα κρατήσει τα παιδιά μας εδώ και δεν θα τα σπρώξει στη μετανάστευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν καλεί  τους μισθωτούς, τους εκπαιδευτικούς, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους  επαγγελματοβιοτέχνες ,τους ανέργους, τις νέες και νέους του τόπου μας που έχουν τη διάθεση, να αγωνιστούν μαζί μας για αυτό το όραμα, για ένα μέλλον που αξίζουν τα παιδιά μας. Γιατί εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς».

Μεταξύ των άλλων, στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν ο συντονιστής  της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρος Παπαγεωργίου, ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό,  το μέλος της νομαρχιακής και υπεύθυνος για τις περιφερειακές οργανώσεις στο νομό  Λάρισας Τάκης Γιαλαμάς, οι συντονιστές της οργάνωσης  Τυρνάβου  Μάκης  Κατσικαβέλας και της οργάνωσης  Αγιάς  Χρήστος Καββαδίας. Επίσης παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Τυρνάβου, Παναγιώτης Σαρχώσης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass