ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Η κ. Αναστασία Ψύρρα ξανά υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου

• Στόχος της η εκπροσώπηση της ευρύτερης κεντροδεξιάς

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2014 21:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:42
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Την κάθοδό της στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου γνωστοποιεί με αποκλειστική δήλωσή της σήμερα στην «Ε» η πρώην δήμαρχος Αμπελώνα και πρώην υποψήφια βουλευτής, ιατρός κ. Αναστασία Ψύρρα.
Σύμφωνα με την ίδια την απόφαση αυτή πήρε μετά από πολλή σκέψη αλλά και μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα, με στελέχη, εκπροσώπους φορέων και πολίτες του Δήμου Τυρνάβου, τόσο των δύο πόλεων Τυρνάβου και Αμπελώνα όσο και των χωριών του Δήμου.
Η κ. Ψύρρα θεωρεί ότι μπορεί να εκπροσωπήσει τον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και όσους πιστεύουν σε εκείνη και στις δυνατότητες που διαθέτει.
Στη δήλωσή της η κ. Ψύρρα συνοψίζει τις προτάσεις και το όραμα της ίδιας και των συνεργατών της για τον διευρυμένο Δήμο Τυρνάβου, σε τρεις κατευθύνσεις: «Η συνεχής βοήθεια, των αναξιοπαθούντων συμπολιτών. Πρώτο μέλημα θα είναι κάθε συνδημότης να έχει εξασφαλισμένα τα πλέον απαραίτητα, όπως διαμονή, θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα, διατροφή και ρουχισμό σημειώνοντας με έμφαση: «Θα έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά ώστε να μπορούμε να επέμβουμε σε κάθε δυσκολία και μάλιστα άμεσα. Ο παράγων άνθρωπος και οι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης είναι για μας αδιαπραγμάτευτα».
Η κ. Ψύρρα στη δήλωσή της αναφέρεται στην άμεση και σωστή αντιμετώπιση των αιτημάτων – προβλημάτων των συμπολιτών της ενώ ως νέα δημοτική αρχή θα ζητήσει και τη συμπαράσταση και των εργαζομένων στον Δήμο, αφού χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα γίνει κατορθωτό να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου σημειώνει ότι «έτσι θα καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά τους κάτι ακόμη πιο αναγκαίο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που εδώ και πέντε χρόνια βιώνει η χώρα μας και κατ΄ επέκταση όλοι εμείς».
Και η κ. Ψύρρα συνεχίζει στη δήλωσή της στην «Ε»»:
«Παράλληλα με τις δύο προηγούμενες προσπάθειες ο αγώνας μας θα είναι συνεχής καταβάλλοντας προσπάθειες εξασφάλισης χρημάτων από το κράτος, την Ε.Ε. (προγράμματα ΕΣΠΑ κ.ο.κ.), αλλά και ιδιωτικές πρωτοβουλίες που θα θελήσουν να επενδύσουν στην περιοχή μας έτσι ώστε να γίνουν τα αναγκαία έργα και στις δύο πόλεις δήμου μας Τύρναβο και Αμπελώνα, αλλά και στα δημοτικά διαμερίσματα.
Θα βελτιώσουμε τις υποδομές για την καλύτερη διαβίωση και εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας αλλά και την προσέλκυση νέων κατοίκων στην περιοχή και κυρίως στην πόλη του Αμπελώνα που έχει περιθώρια ακόμη και διπλασιασμού του σημερινού της πληθυσμού, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας καθόσον το πρόβλημα που ακούει στο όνομα ανεργία είναι το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.
Τέλος καλούμε όσους από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να συστρατευτούν μαζί μας για να συνδιαμορφώσουμε το τελικό πρόγραμμά μας. Πρόγραμμα που θα μας δώσει τη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass