Η ΒΑΣΙΛΙΣΙΣΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΩΚΟΥ: Συζήτηση με μια βασίλισσα…

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2014 16:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:45

 

Εντυπωσιάζει με την συνεσταλμένη της παρουσία η 25χρονη φετινή Βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιου. Η πανέμορφη Δήμητρα Σιώκου, γέννημα θρέμμα της πόλης. Συμμετέχει ανελλιπώς στις  καρναβαλικές εκδηλώσεις  από μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου. Από μικρό παιδί έως σήμερα  έζησε  τη μαγεία του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού άμεσα.

Η Δήμητρα Σιώκου του Αστερίου και της Νικολέττας  αποφοίτησε από το Λύκειο Τυρνάβου στη συνέχεια  εγγράφηκε και παρακολούθησε μαθήματα  σε ΙΕΚ και σήμερα κατέχει το πτυχίο της αισθητικής ποδολογίας. Εργάζεται  στον ιδιωτικό τομέα και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Τα χόμπι της είναι ο χορός, η ιππασία και το διάβασμα.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η εκθαμβωτική  ομορφιά το πηγαίο χιούμορ  και η ευστροφία της Δήμητρας Σιώκου θα εντυπωσιάσει. Μιλώντας χθες στην «Ε» η νεαρή Βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού δήλωσε ευτυχής για την επιλογή της στην τιμητική αυτή θέση.

Η Δήμητρα Σιώκου μίλησε στην «Ε» για την επιλογή της να είναι η φετινή Βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Επίσης αναφέρθηκε στο θεσμό και στην πολύχρονη συμμετοχή της σε αυτόν από πολύ μικρή ηλικία. Ακόμα αναφέρθηκε στα όνειρά της για το προσωπικό και επαγγελματικό της μέλλον.

 

Συνέντευξη στον Κώστα Τσόλα

 

Δήμητρα, πως αισθάνθηκες όταν επελέγης για  να είσαι εσύ η Βασίλισσα του φετινού Τυρναβίτικου Καρναβαλιού;

Ήταν έκπληξη-χαρά και τιμή για μένα. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια τόσο των καρναβαλιστών όσο των συμπολιτών μου και των φιλοξενούμενων στο καρναβάλι.

 

Τι νομίζεις ότι μπορεί να σου προσφέρει στη συνέχεια, στο μέλλον σου αυτή η τιμητική θέση;

 Για να είμαι ειλικρινής δεν επιζητώ κάτι αλλά χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω κάτι σε μια σπουδαία εκδήλωση όπως το καρναβάλι. Ένας θεσμός μοναδικός  όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για όλη την Ελλάδα.

 

Ποιές ήταν οι αντιδράσεις από τον οικογενειακό και το φιλικό περίγυρό σου;

Χάρηκαν πολύ. Έχουν εμπιστοσύνη σε μένα και συμμερίζονται όλες μου τις προσπάθειες. Είναι σημαντικό για μένα αυτές τις όμορφες στιγμές , αλλά και η τιμή που έκανε στο πρόσωπό μου η πόλη μου να έχω τη συμπαράσταση της οικογένειάς μου που για μένα είναι το παν

 Τι σημαίνει για σένα ο θεσμός του Τυρναβίτικου  Καρναβαλιού;

 

 Για μένα το καρναβάλι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι ένας θεσμός που δίνει χαρά ,κέφι και διασκέδαση. Δε φαντάζομαι τη ζωή στον Τύρναβο χωρίς καρναβάλι. Για το θεσμό αυτό εμείς οι νεότεροι έχουμε  ηθική υποχρέωση να  τον συνεχίσουμε τώρα, αλλά και στο μέλλον. Είναι μια πολιτιστική παρακαταθήκη που παραλάβαμε από τους παππούδες και τους γονείς μας και πρέπει με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του να τον μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

 

Είσαι νεότατη, μόλις 25 χρόνων, πέρα από γιορτές και εκδηλώσεις, ποια είναι τα όνειρά σου για το επαγγελματικό σου μέλλον;

Έχω σπουδάσει στον τομέα της αισθητικής ποδολογίας και θέλω να καταξιωθώ στο χώρο αυτό. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη επιστήμη που έχει να κάνει άμεσα με τον άνθρωπο.

 

Νέοι άνθρωποι σαν εσένα πόσο σας αγγίζει  και πόσο σας φοβίζει η  οικονομική κρίση;

 Δυστυχώς και μας φοβίζει και μας αγγίζει η κρίση που περνάμε αλλά με εργατικότητα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και με τη φλόγα που έχουν τα νιάτα μας πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε και θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Προσωπικά ως χαρακτήρας είμαι αισιόδοξη και δεν με φοβίζει η δουλειά. Οι νέοι όταν έχουν πίστη στον εαυτό τους δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα. Αντίθετα  πρέπει να βλέπουν το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον με αισιοδοξία και μόνο

 

Aγαπητή Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση.

Κι εγώ σας ευχαριστώ κ. Τσόλα. Θέλω επίσης  να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και με βοήθησαν. Με την ευχή να διασκεδάσουμε, να ξεφαντώσουμε, να περάσουμε όλοι καλά και να ξεφύγουμε απο την καθημερινότητά μας. Να ζήσουμε «στα γεμάτα» το Τυρναβίτικο Καρναβάλι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass