Επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Εcoδέλτα» σε Τέμπη – Αγιά

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2014 18:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:54

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα  11 το πρώι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι, με την ευθύνη του Δήμου Τεμπών και σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Εco-Δέλτα», πραγματοποιείται ανοικτή ενημερωτική ημερίδα  προκειμένου οι δημότες Τεμπών να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Αξιοποίηση των Περιβαλλοντικών, Πολιτιστικών και Μυθολογικών Χαρακτηριστικών του Δέλτα Πηνειού και της ευρύτερης περιοχής του», για τα οφέλη καθώς και για τη δυνατότητα συμμετοχή τους σε αυτό.

Απώτερος σκοπός του «Ecoδέλτα» είναι η ένταξη στην αγορά εργασίας και η επιχειρηματική δραστηριοποίηση 80 ανέργων των Δήμων Τεμπών και Αγιάς για την εξυπηρέτηση εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και την ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής μέσα από την παροχή δράσεων ολοκληρωμένης υποστήριξης  όπως:

- Ψυχολογική Συμβουλευτική Υποστήριξη & Επαγγελματική καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους

- Κατάρτιση και  Επιμόρφωση  (επιχειρηματικότητα, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, social media, Μάρκετινγκ και προώθηση προϊόντων)

- Επιχειρηματική  Συμβουλευτική Υποστήριξη,  σύνταξη Επιχειρηματικών Σχεδίων με δυνατότητα υπαγωγής σε προγράμματα χρηματοδότησης .

- Δικτύωση (Τοπικό, Εθνικό επίπεδο) 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του έργου  www.ecodelta.gr ή να απευθυνονται στην BEE GROUP ΑΕ, Παλαιολόγου 19, τηλ. 2410 554045, ώρες : 10.00-16.00. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 14.03.2014.

Η πράξη «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ ΠΗΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΎΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ », υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013»  που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass