Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί στον Τύρναβο για διακεκριμένες κλοπές

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2014 17:45 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:11

Συνελήφθησαν προχθές (13-03-2014) το μεσημέρι στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (μία γυναίκα και τρεις άνδρες), ηλικίας 41, 21, 21 και 17 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της απείθειας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διάπραξη κλοπών δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου από τους τρεις άνδρες, διενεργήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία όπου διέμεναν η 41χρονη μαζί με τους δύο 21χρονους, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (34) γραμμαρίων.

Οι τρεις δράστες είχαν αρνηθεί αρχικά την είσοδο των αστυνομικών στην οικία τους, ενώ ένας από τους 21χρονους τράπηκε σε φυγή από παράθυρο της οικίας. Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 17χρονου συλληφθέντα, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποσυναρμολόγησης δικύκλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πλαστικά τμήματα διαφόρων δικύκλων (μία σέλα και δύο πλαστικά φτερά), τα οποία έχουν αφαιρεθεί σε άγνωστο τόπο και χρόνο,  
  • ένα πλαστικό τμήμα δίκυκλης μοτοσικλέτας (οπίσθιο φτερό) που έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την (07-12-2013) και
  • μια αυτοσχέδια ξύλινη ράβδος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί ενώθηκαν για να διαπράττουν κλοπές δικύκλων από κοινού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass