ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Μαζί Καλαγιάς και Βατζιάς

*Υποψήφιος δήμαρχος ο Γρηγόρης Καλαγιάς

Δημοσίευση: 18 Απρ 2014 3:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:03
 ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Η ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό φιλοδοξούν να αποδείξουν Γρηγόρης Καλαγιάς και Αντίγονος Βατζιάς μετά την αιφνίδια χθεσινή τους απόφαση να συνεργαστούν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και να μην κατέλθουν, όπως αρχικά είχαν ανακοινώσει, με ξεχωριστά ψηφοδέλτια.
Υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς θα είναι ο κ. Καλαγιάς, ενώ ο κ. Βατζιάς με δήλωσή του στην «Ε» εξηγεί τους λόγους της απόφασής του λέγοντας «Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των καιρών για την τοπική αυτοδιοίκηση και, ιδιαίτερα, για τις συνθήκες διοίκησης και διαχείρισης στον Δήμο μας, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις προσδοκίες και τις δυνάμεις μας σε μια κοινή κάθοδο με όλους όσοι επιθυμούν την αλλαγή πορείας, τη διαφάνεια και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Αυτοί οι τρεις πυλώνες θα αποτελέσουν τη βάση της διαχειριστικής μας φιλοσοφίας, προσφέροντας στους συμπολίτες μας την αρχή της ισονομίας και το δικαίωμα της ενημέρωσης και του ελέγχου.
Μετά από μακρά περίοδο διαβουλεύσεων και αναζητήσεων για το κοινό όφελος όλων των δημοτών και την πραγματική οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του Δήμου μας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την καθ’ ομολογίαν απαίτηση των συνδημοτών, συγκεράσαμε τα οράματα και την αυτοδιοικητική εμπειρία μας προς έναν σκοπό, την κατάλυση της μονοπωλιακής διαχείρισης, του πιο πλούσιου σε φυσική ομορφιά και πόρους διευρυμένου Δήμου της Περιφέρειας και στην οικονομική ευμάρεια όλων των συμπολιτών μας.
Η κοινή κάθοδος με επικεφαλής τον Γρηγόρη Καλαγιά, σε συνδυασμό με το αξιόλογο έμψυχο δυναμικό που με πλαισιώνει, συμπεριλαμβανομένου και της προετοιμασίας καθόδου για τη διεκδίκηση του Δήμου Αγιάς (γραφείο κλπ.) τίθενται στην υπηρεσία της νέας κοινής πορείας γι’ αυτή τη μεγάλη ανατροπή.
Με πίστη στο όραμα της νέας σελίδας, που θα γυρίσει για τον Δήμο μας στις 18 Μαΐου, σας καλούμε όλους συμπαραστάτες, αλλά και κοινωνούς στον έντιμο αυτόν αγώνα».
Η Οργανωτική Επιτροπή του συνδυασμού «Δώτιο Πεδίο», επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Καλαγιάς, σε ανακοίνωσή της αναφέρει «Καλώς ορίζουμε τον Αντίγονο Βατζιά και τη συνεργασία του στη δημοτική κίνηση “Δώτιο Πεδίo”. Η υπερβατική αυτή απόφασή του ικανοποιεί όλους τους δημότες του Δήμου μας, οι οποίοι εναγωνίως περιμένουν μια ενωμένη κίνηση, κάτι που θα δώσει διέξοδο και λύση σε μία χρόνια τελματωμένη αυτοδιοικητική πραγματικότητα στην Αγιά. Η απόφαση αυτή καταδεικνύει πως όταν οι υποψήφιοι στοχεύουν στα αναμφισβήτητα προβλήματα του τόπου τους, βάζουν στην άκρη όποια άλλη προτεραιότητα, στρατεύονται και ενώνουν τη δύναμή τους για ανατροπή και προοπτική. Η ενέργεια αυτή ανοίγει τον δρόμο για ένταξη στον συνδυασμό μας και άλλων υγειών δυνάμεων. Η κίνησή μας δεν έχει στόχο συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά την αλλαγή της σελίδας προς τα μπρος, μακριά από αρρωστημένες τακτικές που ταλάνισαν τον Δήμο.
Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας, να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας αυτοβούλως. Εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε τακτική στρατολόγησης, πειθαναγκαστικής εξαγοράς, προσλήψεων, εκβιασμών και προεκλογικών υποσχέσεων. Θέλουμε ξεκάθαρη σχέση με τους δημότες πριν και μετά την εκλογή και θα την έχουμε λαμβάνοντας ξεκάθαρη εντολή».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass