Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γρ. Καλαγιάς: Αλλάζουμε νοοτροπία, γυρίζουμε σελίδα στην Αγιά

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2014 23:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:30

 

Πλήθος κόσμου ενθάρρυνε με την παρουσία του τον υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς Γρηγόρη Καλαγιά στον κεντρικό πεζοδρόμο της Αγιάς και σηματοδότησε, όπως υποστήριξε και ο επικεφαλής της παράταξης «Δώτιον Πεδίον» «την αναγκαιότητα για ανατροπή στη χρονίζουσα κατάσταση της περιοχής.

Μετά την λήξη της προεκλογικής συγκέντρωσης ο κ. Καλαγιάς ικανοποιημένος υποστήριξε πως «οι δημότες προβληματισμένοι ,με ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους την αγωνία για το μέλλον του τόπου αλλά και το δικό τους, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις ιδέες και τις προτάσεις του συνδυασμού «Δώτιον Πεδίον». Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «ο συνδυασμός συγκροτήθηκε από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες στην αυτοδιοίκηση, αλλά ξέρουν να δουλεύουν επαγγελματικά, που θέλουν να αλλάξουν ένα δοκιμασμένο, αναποτελεσματικό , αδιαφανές, ανίκανο και αμφιλεγόμενο κατεστημένο».

Τέλος τόνισε ότι βασικοί άξονες του προγράμματος του θα είναι η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου, η απόλυτη διαφάνεια, το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου, η απόλυτη ισονομία και οι ίσες ευκαιρίες  για όλους τους δημότες και τα δημοτικά διαμερίσματα, η μείωση των τελών στο πραγματικό κόστος και η βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Σχετικά Άρθρα