Αντώνης Γκουντάρας: «Χρυσή ευκαιρία για την Αγιά το νέο ΕΣΠΑ»

* Επισκέφθηκε Ποταμιά, Μεγαλόβρυσο, Ανατολή, Σκήτη

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2014 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:36

 

Πολυπληθές και ένθερμο ακροατήριο, δείγμα της εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που τρέφουν οι πολίτες προς το πρόσωπό του, βρίσκει στις περιοδείες ανά το Δήμο, ο δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας. Ο επικεφαλής της ΠΑΔηΚ επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο, την Ποταμιά, το Μεγαλόβρυσο, την Ανατολή και την Σκήτη. Ο Αντώνης Γκουντάρας και οι υποψήφιοι του  κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους στα χωριά του Δήμου γίνονται δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους, οι οποίοι  παντού προσέρχονται  μαζικά προκειμένου να τον ακούσουν. Ο Δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ποταμιά αναφέρθηκε στην μεγάλη ευκαιρία που ανοίγεται στο Δήμο με την νέα προγραμματική περίοδο, το νέο ΕΣΠΑ. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ανοίγονται νέες ευκαιρίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την δημιουργία μικρών και μεγάλων έργων που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην καθημερινότητα των πολιτών. Σημείωσε ότι ο Δήμος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα προγραμματική περίοδο, συμπληρώνοντας ότι απαιτείται εμπειρία προκειμένου να μην χαθεί αυτή η «χρυσή» ευκαιρία για το Δήμο μας.  Μάλιστα ανέφερε, χαρακτηριστικά, ότι ο Δήμος Αγιάς αυτή την στιγμή έχει θέσει σε τροχιά υλοποίησης, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων,  έργα που ξεπερνούν τα 45 εκ. ευρώ.

ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ

Επίσης ο κ. Γκουντάρας κατά την διάρκεια των επισκέψεών του σε Μεγαλόβρυσο και Ανατολή αναφέρθηκε στο δρόμο που πρόκειται να κατασκευαστεί και θα ενώνει το Μεγαλόβρυσο και την Ανατολή με την Μελιβοία και  την παραλιακή ζώνη , έτσι όπως είπε χαρακτηριστικά « όποιος επιθυμεί να δεί τον Κίσσαβο θα μπορεί με ασφάλεια και ταχύτητα να κυκλοφορήσει μέσα στο βουνό και να κατέβει γρήγορα  στα παράλια». Ακόμη αναφέρθηκε  στη δημιουργία  φράγματος στη θέση Μπελμά (ήδη παραδόθηκαν οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων), χωρητικότητας 7εκατ. Κυβικών μέτρων νερού και πολλαπλής χρησιμότητας.  Το έργο αυτό όπως τόνισε θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ύδρευση καθώς όπως σημείωσε «Ο μύθος ότι έχουμε νερά δεν ισχύει και οφείλουμε να διαχειριστούμε με ορθολογικό τρόπο το νερό της ύδρευσης αλλά και της άρδευσης, όπως και να το προστατεύουμε ως πολύτιμο ελλειμματικό αγαθό».

ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ

Ο Δήμαρχος Αγιάς κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Σκήτη δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής και ικανοποιημένος για  τα μηνύματα νίκης που εξακολουθεί να λαμβάνει κατά την διάρκεια των περιοδειών του, σημειώνοντας «Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας και την αγάπη σας». Ο Αντώνης Γκουντάρας αναφέρθηκε επίσης και στο χρέος του Δήμου που παρέλαβε όταν ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου πριν τρεισίμισι χρόνια το οποίο ανερχόταν στα 10 εκατ. ευρώ εγγεγραμμένο χρέος και 1,5 εκατ. ευρώ οφειλές χωρίς παραστατικά, το οποίο σήμερα χάρης «στην μεγάλη υπομονή και προσπάθεια των δημοτών μας έχει φθάσει στα 3 εκ. ευρώ και είναι άκρως διαχειρίσιμο. Μάλιστα σύμφωνα με τις προβλέψεις μας , το 2015 ο δήμος μας θα έχει καταφέρει να εξοφλήσει πλήρως όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις των προηγούμενων ετών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass