Ομάδες καθαρισμού παραλίας στα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2014 21:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:27

Εθελοντικές ομάδες καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων και κυρίως της παραλίας, οργανώνει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων, παραλία Αιγάνης, του Δήμου Τεμπών, σε μια προσπάθειά του να διατηρηθεί καθαρό το περιβάλλον, για λόγους υγιεινής και προστασίας των παραθεριστών και των επισκεπτών των παραλίων.

Παράλληλα σε ανακοίνωσή του, (την οποία απέστειλε και στον Δήμο Τεμπών) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για πυρκαγιές που μπορεί να προκληθούν στα ακαθάριστα οικόπεδα ιδιωτών της περιοχής και τονίζει:«Ο Σύλλογος θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια καθαρισμού της περιοχής αποφάσισε να οργανώσει εθελοντικές ομάδες καθαρισμού κάποιων κοινόχρηστων χώρων π.χ. παραλία, αλλά δεν μπορεί να καθαρίσει οικόπεδα ή να απομακρύνει αντικείμενα από την παραλία ή αντικείμενα σε διάφορα σημεία.

Επισημαίνουμε για ακόμη μία φορά τον τεράστιο κίνδυνο πυρκαγιάς που υπάρχει στην περιοχή μας, από τα ακαθάριστα οικόπεδα και υπενθυμίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες νομείς ή επικαρπωτές αυτών, ή άλλων ακάλυπτων χώρων, είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με νόμο, να καθαρίσουν και να απομακρύνουν χόρτα, καυστά υλικά, σκουπίδια κ.λ.π και ότι ο δήμος σε περίπτωση μη συμμόρφωσής τους καθαρίζει αυτεπάγγελτα τα οικόπεδα, με χρέωση των ιδιοκτητών.

Επίσης υπάρχει κίνδυνος για τους λουόμενους από αντικείμενα που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας, όπως πέτρες, τούβλα, τσιμέντα, σίδερα κ.α.».

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, στο Δήμο Αγιάς, για την άμεση ανταπόκρισή του, στο αίτημά του για τον καθαρισμό του δρόμου που οδηγεί από τα Μεσάγγαλα, προς το Στόμιο, μέσω Παλιόπυργου, εξασφαλίζοντας έτσι την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass