Πήγαν να κλέψουν 700 κλούβες

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2013 20:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:21

 Επτακόσιες πλαστικές «κλούβες» μεταφοράς φρούτων, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, προσπάθησαν να αφαιρέσουν τρία άτομα, από τα οποία συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, στην περιοχή Αγιάς. Η σύλληψη έγινε  τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-07-2013) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, υπήκοος Aλβανίας, μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του μετέβησαν με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε αποθήκη 45χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από το εσωτερικό της, επτακόσιες (700) πλαστικές «κλούβες» μεταφοράς φρούτων, συνολικής αξίας (2.000) ευρώ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο και να συλλάβουν τον 45χρονο, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν. Κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της κλοπής και μεταφοράς των κλοπιμαίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass