Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Συστηματικό το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου Κιλελέρ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2013 20:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:30
 Για τις εξελίξεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Κιλελέρ, ενημέρωσε προχθές τους κατοίκους του Πλατυκάμπου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με τους πολίτες της περιοχής, ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας.

Μιλώντας στην πλατεία του Πλατυκάμπου ο κ. Κομήτσας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νοικοκύρεμα, που έχει συντελεστεί στα οικονομικά του «Καλλικρατικού» Δήμου Κιλελέρ, παρά το χρέος των 4 εκατ. ευρώ, περίπου, που κληρονόμησε από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους.

«Έχουμε καταφέρει να καλύψουμε το σύνολο, σχεδόν, των οφειλών παρελθόντων ετών και πλέον ο Δήμος πληρώνει το αργότερο εντός τριμήνου για τις προμήθειες και κάθε έργο, που λαμβάνει χώρα στην επικράτειά μας. Μάλιστα, βρισκόμαστε σε τέτοιο επίπεδο, ώστε τα χρήματα που λαμβάνουμε από τη ΣΑΤΑ να αξιοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για παρεμβάσεις στα χωριά μας και να μην πηγαίνουν για μισθοδοσία ή άλλες ανελαστικές δαπάνες, όπως συμβαίνει με πολλούς δήμους της χώρας», επισήμανε ο δήμαρχος.

Πρόσθεσε, δε, ότι το συστηματικό νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου έχει δώσει το περιθώριο στη δημοτική αρχή να «παγώσει» τα δημοτικά τέλη, τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κάθε ευρώ το οποίο πληρώνουν οι δημότες πιάνει τόπο σε τομείς, όπως η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, οι παρεμβάσεις στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ, τα έργα αποκατάστασης δημοτικών και αγροτικών δρόμων κ.λπ.   

Επίσης, τόνισε ότι ο Δήμος Κιλελέρ βρίσκεται σε πολύ καλό λειτουργικό επίπεδο με αποτέλεσμα οι δημότες να εξυπηρετούνται γρήγορα και σωστά από τις δημοτικές υπηρεσίες τόσο στη Νίκαια όσο και στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων. Μάλιστα, εξήρε τη συνεισφορά των δημοτικών υπαλλήλων στην εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών υπογραμμίζοντας ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καλύπτοντας τα κενά σε προσωπικό, που υφίστανται και δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν ελέω της απαγόρευσης προσλήψεων του μνημονίου.

Ο κ. Κομήτσας δεσμεύθηκε ότι η σωστή και συνεπής διαχείριση θα συνεχιστεί στον Δήμο Κιλελέρ ξεκαθαρίζοντας ότι οι ανάγκες των δημοτών αποτελούν τον βασικό γνώμονα βάσει του οποίου χαράσσεται η πολιτική της δημοτικής αρχής και μετουσιώνεται σε παρεμβάσεις, μικρές ή μεγαλύτερες, σε όλα τα χωριά.  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass