Απομακρύνονται επικίνδυνα πυρομαχικά απο το στρατόπεδο της Ελασσόνας

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2013 23:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:30

Την άμεση απομάκρυνση όλων των επικίνδυνων πυρομαχικών από το στρατόπεδο της 694 ΠΑΠ στην Ελασσόνα ζήτησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός και η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας  Ρένα Καραλαριώτου σε συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον αρμόδιο υφυπουργό για θέματα στρατοπέδων Αθανάσιο Δαβάκη. Σε απάντηση πληροφορήθηκαν από τον υφυπουργό ότι το υπουργείο έδωσε εντολή για την απομάκρυνση ορισμένου τύπου πυρομαχικών και μέριμνα για την ασφάλεια των πολιτών

Συγκεκριμένα όπως τόνισαν τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ελασσόνας, όσο και η τοπική κοινωνία έχουν ζητήσει επανειλημμένα την λήψη μέτρων για την οριστική λύση σ’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα, που έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά και την πρόσφατη πυρκαγιά. Μάλιστα ο περιφερειάρχης και η αντιπεριφερειάρχης έθεσαν θέμα ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή και ζήτησαν επιτακτικά την άμεση απομάκρυνση των πυρομαχικών.

Ο υφυπουργός από την πλευρά του υπογράμμισε την κινητοποίηση που υπήρξε στο Υπουργείο για το ζήτημα αυτό για τη λήψη περεταίρω ασφάλειας του στρατοπέδου. Όπως έγινε γνωστό η ηγεσία του Υπουργείου έδωσε εντολή για τη απομάκρυνση ορισμένου τύπου πυρομαχικών και η μέριμνα για την ασφάλεια των πολιτών, ενώ ζητήθηκε πλήρη ενημέρωση για όλα τα στρατόπεδα τέτοιου τύπου που υπάρχουν στη Θεσσαλία.

Για το ίδιο θέμα Κώστας Αγοραστός και Ρένα Καραλαριώτου συναντήθηκαν και με την αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας  Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσαν σχετικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass