Το ταξίδι του Φιλοκτήτη- Αύγουστος 2013

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2013 20:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:32

Με τίτλο «Crossing of Philoctetes August 2013- Sailing the Aegean», θα πραγματοποιηθεί και φέτος το ταξίδι του Φιλοκτήτη, από 24 μέχρι 30 Αυγούστου. Στο ταξίδι θα γίνουν 6 διανυκτερεύσεις και σύμφωνα με τους διοργανωτές, περιλαμβάνει:

«Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΛΟΓΗ Α

Πρωί -Αναχώρηση Ιστιοπλοϊκών από Βόλο για Βελίκα (όσοι επιθυμούν μπορούν να ταξιδέψουν από Βόλο στην ακτογραμμή Πηλίου- Κισσάβου έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν τις φημισμένες σπηλιές του Βένετο και βουτιές στην Νταμούχαρη) Θα φτάσουν νωρίς το απόγευμα στο Καφέ Σπιτάκι όπου θα συναντήσουν τα άλλα σκάφη. Το Καφέ Σπιτάκι θα σας περιμένει με μπουφέ και μουσικό αποχαιρετιστήριο πάρτι. Αναχώρηση αργά το απόγευμα. Στα σκάφη ανεβαίνουμε με φουσκωτά μια και τα ιστιοπλοϊκά θα βρίσκονται αρόδο στην ακτή του Καφέ Σπιτάκι.

ΕΠΙΛΟΓΗ Β

Αν έρθετε από το μεσημέρι στο Καφέ Σπιτάκι θα γιορτάσουμε μαζί στο παραθαλάσσιο πάρτι της αναχώρησης. Ενημέρωση από τους καπετάνιους μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Φτάνουμε Χαλκιδική το πρωί της Δευτέρας. Σκιώνη ή Πόρτο Κουφό ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Καφεδάκι σε Σκιώνη ή Πόρτο Κουφό και αναχώρηση για Ρηχά Νερά Λήμνου για απογευματινό μπάνιο στα πανέμορφα νερά της Σταματούμε μεσοπέλαγα για «τσιπουριά» τοπικούς μεζέδες της περιοχής μας και βουτιές στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Φτάνοντας στα Ρηχά Νερά συναντούμε και την γλυκιά φιλοξενία των ντόπιων και ίσως πετύχουμε και μουσικό συναπάντημα με τσιπουράκι. Το βράδυ δένουμε δίπλα στο λιμάνι της Μύρινας και όποιος επιθυμεί επισκέπτεται τα τοπικά μπαράκια

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ημέρα ελεύθερη με ξενάγηση στο μουσείο το εντυπωσιακό κάστρο με τα ελάφια και τα παραδοσιακά σοκάκια της Μύρινας. Προτεινόμενη διαδρομή με μεταφορικό μέσο στους αμμόλοφους (Έρημο Λήμνου) και την λίμνη Αλυκή. Παραμονή το βράδυ στο λιμάνι της Μύρινας.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αναχώρηση sailing για Μούδρο το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Λήμνου. Από εκεί με μεταφορικό μέσο μπορούμε να επισκεφθούμε την Σπηλιά του Φιλοκτήτη (ενδείκνυται και για μπάνιο) και στο Καβείριο Πεδίο. Επιστροφή στο Μούδρο και μπάνιο στο Χαβούλι ή το Φαναράκι (παραλίες δίπλα στο Μούδρο). Το βράδυ sailing 3 ωρών και επιστρέφουμε Μύρινα

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αναχώρηση στις 4 το πρωί για το νησί του Αι Στράτη. Το ακριτικό νησί με τους φιλόξενους κατοίκους. Επίσκεψη στο Μουσείο Αγώνος και καφέ σε ντόπιο παραθαλάσσιο καφενείο. Αναχώρηση για το νησί της Κυρα Παναγιάς για απογευματινό μπάνιο. Φεύγουμε για Αλόννησο με σκοπό να προλάβουμε την δύση του ηλίου. Δένουμε στη Στενή Βάλα και ανεβαίνουμε στην παλιά χώρα, για να θαυμάσουμε την μοναδική εικόνα που βουτά ο ήλιος και χάνεται

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αναχώρηση το πρωί για το νησί της Σκοπέλου παράκτια (νότια πλευρά ) και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες σταματούμε για μπάνιο εκεί ή στο νησάκι Άρκο έξω από την Σκιάθο. Μένουμε το βράδυ στην γραφική χώρα του Παπαδιαμάντη.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ξεκινούμε το ταξίδι της επιστροφής. Επιβάλλεται όμως να κάνουμε πρώτα μπάνιο σε μια από τις πιο γραφικές παραλίες της Ελλάδας, στην Μπανάνα (Σκιάθος). Συνεχίζοντας το ταξίδι μας φτάνουμε στο νησί Τρίκερι. Εκεί οπωσδήποτε στάση για παραδοσιακή αστακομακαρονάδα (προτεινόμενο σε ταβέρνα στο νησί). Προτεινόμενη επίσκεψη στο μοναστήρι (πρώην χώρος εξορίας- 20 λεπτά περπάτημα). Δημιούργημα του Αλ Φόνσο. Επιστροφή το βράδυ στον Βόλο. Αναχώρηση για Βελίκα με λεωφορειάκι.»

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass