ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Περιφερειακός... κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2013 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:33
  
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σε διάνοιξη, καθαρισμό δρόμου με την παράλληλη δημιουργία αποστραγγιστικού αύλακα και σηματοδοτήσεων, ώστε να δοθεί σε κυκλοφορία προχωρά η δημοτική αρχή Τυρνάβου, σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία, σε σχέση με τη διάνοιξη του περιφερειακού δρόμου, βόρεια της πόλης του Τυρνάβου από το 3ο Δημοτικό Σχολείο έως το πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο της πόλης.
Πρόκειται για ένα έργο πνοής, μέγιστης και κομβικής σημασίας για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος του Τυρνάβου, μιας και μετά από πολλά χρόνια διελκυστίνδας των απαλλοτριώσεων η δημοτική αρχή επέλυσε οριστικά το πρόβλημα και προχωρά στη χάραξη και τη διάνοιξη του δρόμου. Ο συγκεκριμένος περιφερειακός δρόμος αποτελεί τμήμα του ευρύτερου περιφερειακού δρόμου, που διασταυρώνεται με την περιφερειακή οδό Ειρήνης και μέσω του «Κριτηρίου» όπου διέρχεται από τον οικισμό των Αθιγγάνων, που ο δρόμος ασφαλτοστρώνεται, θα καταλήγει στον κόμβο Δελερίων, που συνδέεται με τη Ν.Ε.Ο. Τυρνάβου – Κοζάνης.
Μάλιστα, με το τέλος των εργασιών εντός του οικισμού των Ρομά η δημοτική αρχή, ύστερα από πρόταση και μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας προτίθεται να εκτρέψει την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων από το κέντρο του Τυρνάβου και να διέρχονται από τη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Ελασσόνας προς την Π.Ε.Ο. μέσω του συγκεκριμένου περιφερειακού δρόμου, έως ότου οριστικοποιηθεί η μελέτη της «Νότιας παράκαμψης του Τυρνάβου» και ενταχθεί η κατασκευή της.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass