Εκδηλώσεις στο Μεταξοχώρι

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2013 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:37
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, γλυκές μελωδίες θα ακουστούν από το Γυναικείο Χορωδιακό Τμήμα του συλλόγου στον αύλειο χώρο του ναού του Προφήτη Ηλία αμέσως μετά τον εορταστικό εσπερινό.
Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 6:30 μ.μ. θα γίνουν παιχνίδια για παιδιά στην πλατεία, και στις 9:30 μ.μ. η θεατρική ομάδα «Αστούρθοι» θα παρουσιάσει την παράσταση «Αδίστακτες Μπαλαρίνες» πάλι στην πλατεία με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Το δελτίο Τύπου για την παράσταση αναφέρει «Οι βραδιές στην όπερα, τα γκουρμέ γεύματα, οι λαμπεροί γάμοι και οι πολυτελείς κρουαζιέρες επανέρχονται στην καθημερινότητα του Έλληνα. Οι Αστούρθοι σπεύδουν να καλοδεχτούν την ανάπτυξη, που έχει ήδη αρχίσει να αφήνει τα σημάδια της στη χώρα μας, με μια παράσταση απαλλαγμένη από τη φτώχεια και τη μιζέρια παρουσιάζοντας τις «Αδίστακτες μπαλαρίνες». Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Πουλή, τα κείμενα των Κατερίνας Βασιλειάδου, Μυρτώς Ελευθερίου, Γιάννη Κεντρωτά, Ντόρας Μουσχουντή και Μαρίας Περρή. Παίζουν οι Αλίκη Ανδρειωμένου – Παναγιωτοπούλου, Αλεξάνδρα Βλάχου, Δημήτρης Βουτσής, Αφροδίτη Γεωργίου, Σοφία Διαμαντέα, Χρίστος Καρλαύτης, Κώστας Κοντολέων, Ντόρα Μουσχουντή, Ναταλία Ντάσιου, Γιώργος Χριστιανός».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass