ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΑΤΟΥ

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Τεμπών

* ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Η ΟΔΗΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:39
ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Στην αξιοποίηση και άλλων στελεχών της δημοτικής αρχής του Δήμου Τεμπών προχώρησε με σχετικές αποφάσεις του ο δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος.
Αναλυτικότερα μετά από σχετικό του αίτημα για προσωπικούς λόγους του κ. Γρηγόρη Παπαγεωργίου ορίστηκε στη θέση νέος αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Γόννων, έως τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής ο κ. Χρήστος Τσούγιας ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για θέματα Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τεμπών.
Ο κ. Χρήστος Τσάτσαρης ορίστηκε αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, Απασχόλησης, γραφείου κίνησης, μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου Τεμπών.
Στη θέση του μέχρι τώρα αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Τσέτσιλα ορίστηκε αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρυχωρίου επίσης μέχρι τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής ο κ. Αστέριος Σαΐτης. Ο κ. Σαΐτης θα έχει επίσης τις αρμοδιότητες για θέματα Πρωτογενούς τομέα, Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα πράσινο – κήποι – δεντροστοιχίες, καθώς επίσης και για θέματα Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Δήμου Τεμπών.
Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ευθύμιος Μπουζέκης ορίστηκε αντιδήμαρχος στη θέση του κ. Γρηγόρη Δήμου. Ο κ. Μπουζέκης ορίζεται αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Κάτω Ολύμπου ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα Υδρευσης, Αποχέτευσης και Κοιμητηρίων του Δήμου Τεμπών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει στη θέση του ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Καρατέγος με τις αρμοδιότητες Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Τουρισμού.
Στόχος της νέας εκτελεστικής επιτροπής είναι η εντατικοποίηση των προσπαθειών για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Τεμπών την προώθηση των αναπτυξιακών παραγωγικών δυνατοτήτων, έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass