ΑΘ. ΝΑΣΙΚΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Δηλώνω παρών για τις δημοτικές εκλογές

* ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ Λ. ΒΟΥΓΙΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2013 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:52
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σε προεκλογική τροχιά βρίσκεται εδώ και καιρό ο Τύρναβος, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Έτσι με αφορμή πρόσκληση του πρώην δημάρχου Τυρνάβου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Ανάπτυξης Διεκδίκησης» κ. Θανάση Νασίκα πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, προχθές βράδυ, συνάντηση στελεχών του συνδυασμού στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου.
Παρά τον καύσωνα αλλά και την απουσία πολλών μελών λόγω καλοκαιριού παρευρέθηκε στη συνάντηση ο βασικός κορμός του συνδυασμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νασίκας έκανε ανάλυση της κατάστασης στον Δήμο Τυρνάβου, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή. Ανέλυσε με προσοχή τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις για τη νίκη του συνδυασμού στις επόμενες δημοτικές εκλογές, τονίζοντας πως η ενότητα του συνδυασμού είναι βασική προϋπόθεση γι’ αυτή.
Ο κ. Νασίκας σημείωσε επίσης στην ομιλία του ότι: «Ενέργειες όπως αυτή του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού κ. Λάμπρου Βουγιατζή να αυτοανακηρυχθεί υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου με δήλωσή του στην «Ε» δεν βοηθούν στην επίτευξη της ενότητας και της νίκης». Επίσης παρακάλεσε όλους τους καθόλα άξιους συνεργάτες να μην προβαίνουν απερίσκεπτα σε τέτοιες δηλώσεις διότι μόνο κακό κάνουν.
Ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου δήλωσε επίσης προς τα στελέχη του πως τον ερχόμενο Οκτώβριο ο ίδιος θα δρομολογήσει τις διαδικασίες εκλογής υποψήφιου δημάρχου του συνδυασμού τονίζοντας ότι αυτός (ο υποψήφιος δήμαρχος δηλαδή) θα είναι μέλος του συνδυασμού ή πρόσωπο – πολίτης που έχει βοηθήσει τον συνδυασμό στις προηγούμενες εκλογές.
Στη συνέχεια μίλησαν πολλά στελέχη μεταξύ αυτών και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, το λόγο έλαβε ο κ. Λάμπρος Βουγιατζής ο οποίος προ ημερών με δήλωσή του στην «Ε» δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου. Ο κ. Βουγιατζής, λέγουν οι ίδιες πληροφορίες, ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του αυτή η οποία έγινε δεκτή ευχάριστα από τα υπόλοιπα μέλη που παρευρίσκονταν. Αλλά «στη συγγνώμη αυτή ο κ. Νασίκας απάντησε με σιωπή».
Ο κ. Νασίκας απάντησε επίσης στην κριτική που του ασκήθηκε για ορισμένα ζητήματα και απάντησε σε επίμονες ερωτήσεις για τι θα πράξει ο ίδιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές όπου απάντησε ότι: «Υπό ορισμένες προϋποθέσεις θα είναι παρών».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass