ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Διακινούσαν λαθραία ποτά

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2013 4:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:55
Λαθραία ποτά μέσω παντοπωλείου της Λάρισας διέθεταν στην αγορά της πόλης τρεις Βούλγαροι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας.
Στο πλαίσιο ερευνών κατασχέθηκαν 388 φιάλες και 30 φιαλίδια  αλκοολούχων ποτών που δεν έφεραν την ειδική ένσημη φορολογική ταινία,  το χρηματικό ποσό των 3.280 ευρώ, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κι ένα μαχαίρι.
Αναλυτικά:
Συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Λάρισας, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας- μία 43χρονη γυναίκα και  δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 36 ετών- οι οποίοι διέθεταν λαθραία ποτά  στην αγορά, μέσω παντοπωλείου στη Λάρισα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα  της παράβασης του νόμου περί τελωνειακού Κώδικα, της παράβασης του  νόμου περί όπλων και της απείθειας.
Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας περιήλθαν πληροφορίες  σύμφωνα με τις οποίες, υπήκοοι Βουλγαρίας εισήγαγαν στην ελληνική  επικράτεια λαθραία οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν  στην αγορά μέσω καταστήματος - παντοπωλείου στη Λάρισα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες σε παντοπωλείο ιδιοκτησίας της 43χρονης, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 33χρονου συζύγου της, αλλά και στην οικία τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
* (388) φιάλες και (30) φιαλίδια αλκοολούχων ποτών που δεν διέθεταν
την ειδική ένσημη φορολογική ταινία,
* το χρηματικό ποσό των (3.280) ευρώ και
*ένα (1) μαχαίρι, μήκους (35) εκατοστών, με λάμα μήκους (19) εκατοστών.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 33χρονου ως μέσο  μεταφοράς τον λαθραίων ποτών.
Κατά την έρευνα στην οικία του 33χρονου και της 43χρονης βρέθηκε και ο  36χρονος συνεργός και σύνοικός τους, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την  παρουσία των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει ανεπιτυχώς από ταράτσα  της οικοδομής, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass