ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αθ. Νασίκας: Να μας απαλλάξει ο κ. Βουγιατζής από την παρουσία του

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2013 20:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:55
TYΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
 Άμεση η απάντηση του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Τυρνάβου κ. Θανάση Νασίκα στη χθεσινή δήλωση του κ. Λάμπρου Βουγιατζή.
Ο κ. Νασίκας χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα σημειώνει ότι: «Ο κ. Βουγιατζής κατόρθωσε με τις ενέργειές του μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ταυτίσει το ονοματεπώνυμό του με τις λέξεις «γελοίος» «γελοιοποίηση», «ανεντιμότητα».
«Ανεντιμότητα» γιατί στη συνάντηση της Τρίτης ομίλησε για ενότητα του συνδυασμού και με τις χθεσινές του δηλώσεις το διέψευσε στην πράξη. «Γελοίος» και «γελοιοποίση» διότι ενώ στην ίδια συνάντηση ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές του και για το δημοσίευμά του στην «Ε» με τις δηλώσεις όπου αυτοανακηρύχθηκε υποψήφιος δήμαρχος, καθώς επίσης και στο «Ράδιο Τύρναβος 103,8» όπου δημόσια επίσης ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές του αυτές.
Στις νέες χθεσινές δηλώσεις του με έκπληξη διαβάσαμε όλοι ότι συγγνώμη ζήτησε για άλλα πράγματα για τα οποία δεν μίλησε στη συνάντηση και δεν μίλησε ποτέ.
Ο κ. Βουγιατζής, μα κυρίως οι επιπόλαιοι και κακεντρεχείς σύμβουλοί του διάλεξαν τον μοναχικό δρόμο επιδιώκοντας τη διάσπαση του συνδυασμού και την αυτόνομη κάθοδο.
Οφείλουμε να πληροφορήσουμε τους γράφοντες τις επιστολές του κ. Βουγιατζή, να τον συμβουλέψουν να τις διαβάζει πρώτα πριν τις υπογράψει για να μην γελοιοποιείται.
Θέλουμε να τους πληροφορήσουμε επίσης πως τον ενάμιση τελευταίο χρόνο σιωπούσαμε μαθαίνοντας τις διασπαστικές ενέργειές τους διότι την προδοσία, όπως λέει ο λαός, πολλοί αγάπησαν τους προδότες κανείς. Τους προδότες της παράταξης και του συνδυασμού μας επίσης κανείς.
Με κατηγόρησαν κάποιοι μόνο στη συνάντηση για το γεγονός πως δεν συγκάλεσα τον συνδυασμό. Τους κατανόησα και τους υπενθύμισα όπως πως με όλα τα μέλη του συνδυασμού είχα και έχω τακτικότατη επικοινωνία.
Τα στελέχη και συνεργάτες του συνδυασμού που ήταν απόντες μου τηλεφώνησαν και μου ανέφεραν πως ουσιαστικά είναι παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούν όταν χρειαστεί .
Τέλος, σε ό,τι αφορά αν συμμετείχα ή όχι σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες είναι γνωστή η δράση μου σε όλους και θα είμαι πάντα παρών και παντού με τη θέληση του Θεού.
Τέλος, ποιος είναι το μέλλον και ποιος είναι το παρελθόν θα το κρίνει ο κόσμος και κυρίως οι νέοι άνθρωποι που όντας άνεργοι βλέπουν τον κ. Βουγιατζή και να κατέχει θέση στο Δημόσιο και να διερωτώνται πότε πάει στην υπηρεσία του και να διερωτώνται αν πληρώνεται γι’ αυτό και δεύτερη δουλειά να έχει στερώντας ενδεχομένως από κάποιο άνεργο τη δυνατότητα να βγάλει το ψωμί του.
Οι κακοί σύμβουλοι του κ. Βουγιατζή καταστρέψανε όποιο πολιτικό μέλλον μπορούσε να έχει και προσωπικά πιστεύω πως η θέση του αντιδημάρχου που του είχα αναθέσει και πολύ του ήταν.
Τον κ. Βουγιατζή δεν θα τον ηρωοποιήσουμε διαγράφοντάς τον από το συνδυασμό μας, ας μας απαλλάξει μόνος από την παρουσία του, ακολουθώντας τον μοναχικό δρόμο που τον οδήγησαν οι θλιβεροί του σύμβουλοι και ας σκεφτεί πως εμπιστεύτηκε ανθρώπους που παριστάνοντας τον δεξιό ψήφιζαν από Κουγιώνη έως Κιτσίδη και ΠΑΣΟΚ.
Να είναι σίγουρος ο κ. Βουγιατζής αφού τον χρησιμοποίησαν και τον κατέστρεψαν πολιτικά βάζοντάς τον να τρέχει μπροστά ως λαγό, σύντομα θα παρουσιάσουν αυτόν που πραγματικά θέλουν».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass