ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ «Ε»

Εκτός δημοτικής ομάδας ο Λ. Βουγιατζής στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2013 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:56
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Εκτός της δημοτικής ομάδας της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου θέτει ρητά και κατηγορηματικά με δήλωσή του στην «Ε» ο επικεφαλής της και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου κ. Θανάσης Νασίκας, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Λάμπρο Βουγιατζή.
Επίσης ο κ. Νασίκας επανέρχεται, για τελευταία φορά, με δήλωσή του στην «Ε» απαντώντας στη χθεσινή επιστολή του κ. Βουγιατζή.
Στη νέα του δήλωση στην «Ε» ο κ. Νασίκας σημειώνει ότι δεν θα ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγάγει τον κ. Βουγιατζή και τους συμβούλους του σε ισότιμους συνομιλητές του .
Είναι όμως υποχρεωμένος να απαντήσει για τελευταία φορά τονίζοντας πως:
«Δεν απαντήθηκαν σε κανένα σημείο του κειμένου τους εκείνα που ορθώς τους καταλόγισα.
Άκρα του τάφου σιωπή. Οι αναγνώστες σας όμως έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.. Δεν απαντάμε για την απουσία, ξεφεύγουμε βρίζοντας και συκοφαντώντας. Η γνωστή δηλαδή παλιά παλαιοκομματική μέθοδος και νοοτροπία «μικρών» ανθρώπων που στερούνται επιχειρημάτων.
Ομιλούν λοιπόν για παρελθόν και μέλλον χωρίς να σκεφθούν πως υπάρχουν πράξεις και έργα που δηλώνουν τα ακριβώς αντίθετα.
Έργα στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον Τύρναβο που αναγνωρίζονται τώρα από όλους τους πολίτες όλων των κομμάτων και που τα ομολογούν δημόσια. Πράξεις οι αγώνες με τους αγρότες, με τους κτηνοτρόφους, με όλη την κοινωνία, με προσωπικό κόστος (φυλακίσεις – αυτόφωρα – οικονομική αιμορραγία).
Αλήθεια εσείς κύριοι πότε και πού αγωνιστήκατε; Και τώρα θέλετε να σώσετε τον Δήμο Τυρνάβου από εμένα; Ποιος σας ήξερε, πριν σας συμπεριλάβω στα ψηφοδέλτια μου και σας δώσω σημαντικούς ρόλους;
Τολμάτε να με αποκαλείτε «νεκροθάφτη των κτηνοτρόφων» επικαλούμενοι δηλώσεις αγνώστων και ανύπαρκτων συνδικαλιστών. Γιατί δε ρωτάτε κ. Βουγιατζή τους κτηνοτρόφους του χωριού σας για να δείτε πώς θα σας πάρουν αμέσως με τις γκλίτσες. Ομιλείτε για αρχομανία δική μου και εμμονή μου να είμαι ξανά υποψήφιος ενώ ακούσατε ξεκάθαρα και στο παρελθόν αλλά και στη συνάντηση της Τρίτης ότι τον Οκτώβριο ως αρχηγός της παράταξης θα δρομολογήσω διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλής δηλώνοντας απλά «παρών» κατόπιν επίμονων ερωτήσεων, υπό ορισμένες βέβαια προϋποθέσεις τις οποίες ανέλυσα.
Εσείς όμως νιώθοντας πως με οποιαδήποτε διαδικασία δεν θα είχατε καμιά τύχη απέναντι σε μένα μα και σε άλλους αξιόλογους διεκδικητές – σίγουρα πιο αξιόλογους από εσάς - προτιμήσατε μιλώντας για ενότητα να επιδιώκετε τη διάσπαση. Σε κάποια στιγμή αναγνωρίζοντας το λάθος σας να ζητήσετε συγνώμη και την άλλη μέρα να τα παίρνετε αυτά πίσω».
Συνεχίζοντας ο κ. Νασίκας στις δηλώσεις στην «Ε» μιλώντας πάντα σε πληθυντικό πρόσωπο προς τον κ. Βουγιατζή και τους συμβούλους του αναφέρει:
«Τολμάτε να ομιλείτε για ιδιοτελείς στόχους δικούς μου χωρίς να σκεφθείτε πως τριάντα και πλέον χρόνια στον συνδικαλισμό, την πολιτική και στην Τ.Α. δεν υπήρξε κανείς να με κατηγορήσει για το παραμικρό. Δεν σκεφθήκατε πως ίσως να είμαι από τα λίγα παραδείγματα σε όλη τη χώρα που όταν έλθει η ώρα να αποσυρθώ θα είμαι αρκετά πιο φτωχός από ότι ήμουνα όταν ξεκίνησα; Δυστυχώς για σας την πατήσατε.
Πιστεύατε πως θα αποσυρθώ ενδίδοντας τους εκβιασμούς σας νομίζοντας πως θα σας φοβηθώ χωρίς να σκεφθείτε τη μέχρι σήμερα στάση μου σε κάτι «ανθρωπάκια» και νοοτροπίες σαν τη δική σας . Σεις λοιπόν είστε το μέλλον για τον Τύρναβο;
Είστε κύριοι ό,τι ποιο παλαιοκομματικό υπάρχει. Και μόνο το γεγονός πως πλησιάζετε πολίτες για το ψηφοδέλτιό σας και τους τάζετε από τώρα τέσσερα χρόνια αντιδημαρχίες δηλώνει το αληθές του χαρακτηρισμού. Αλήθεια, δεν σας είπαν οι σύμβουλοί σας ότι η θητεία θα είναι 5ετής; Κλέβετε από τους ανθρώπους που υποσχεθήκατε τον πέμπτο χρόνο;
Τελειώσατε κύριοι, πολιτικά και ηθικά.
Και κάτι τελευταίο: Αληθεύει ή όχι κ. Βουγιατζή πως πήρατε και άδεια λοχείας με τη γέννηση του παιδιού σας ( να σας ζήσει ασφαλώς με όλη μου την καρδιά) διότι η σύζυγός σας ήταν του ιδιωτικού τομέα και δεν την δικαιούνταν; Αν ναι εσείς είστε το μέλλον; Τέτοιες νοοτροπίες κύριοι σαν τις δικές σας είναι που οδήγησαν τη χώρα και τους πολίτες της στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο. Εναντίον αυτών πάλευα όλη μου τη ζωή.
Διαγράφεστε κύριε Βουγιατζή από τη δημοτική μου ομάδα, αφού δυστυχώς για σας δεν είχατε ούτε το θάρρος ούτε τη γενναιότητα να το πράξετε μόνος σας.
Τελείωσα μαζί σας». Καταλήγει ο κ. Νασίκας.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass