ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διακινούσαν ναρκωτικά έξω από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.

* Τους συνέλαβαν μέρα…μεσημέρι!

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:57
Ναρκωτικά χάπια έξω από τον χώρο του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακινούσαν μέρα... μεσημέρι τρία άτομα που τελικά συνελήφθησαν.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, προχθές το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρία άτομα, από τα οποία δύο άντρες ηλικίας 38 και 39 ετών και μία 40χρονη, για αγορά και πώληση ναρκωτικών δισκίων. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στον προαύλειο χώρο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Κατά τον έλεγχο, κατέλαβαν τη 40χρονη συλληφθείσα να κατέχει ένα πλαστικό κίτρινο κουτί που περιείχε δεκατέσσερα ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των ογδόντα ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ έφερε μαζί της και την ανήλικη κόρη της, ηλικίας έντεκα ετών.
Επιπλέον, κατέλαβαν τον 38χρονο να κατέχει άλλα τρία ναρκωτικά δισκία και μία χάρτινη συσκευασία με τρίμματα βουπρενορφίνης, βάρους (1,2) γραμμαρίων, καθώς επίσης και τον 39χρονο, συμβίο της 40χρονης, να επιτηρεί τον προαύλειο χώρο του Ο.ΚΑ.ΝΑ., έχοντας σταθμεύσει σε κοντινό σημείο ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και κατέχοντας ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία της 40χρονης και του 39χρονου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, κατά την οποία βρέθηκαν άλλα σαράντα πέντε (45) ναρκωτικά δισκία.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 40χρονη με την ανήλικη κόρη της μετέβησαν από κοινού με τον 39χρονο από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. Λάρισας, όπου η 40χρονη καθ’ υπόδειξη του 39χρονου πωλούσε σε διάφορους χρήστες ναρκωτικά δισκία, προς ένα ή δύο ευρώ το δισκίο ανά περίπτωση. Μάλιστα, εξακριβώθηκε ότι τα τρία ναρκωτικά δισκία που βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου του τα είχε πουλήσει η 40χρονη, η οποία έφερε μαζί της την ανήλικη κόρη της
προκειμένου να μην καταστεί ύποπτη για αστυνομικό έλεγχο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας .
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass