ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Του πέταξαν μολότοφ... και τους πυροβόλησε

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2013 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:01
Πέταξαν αυτοσχέδιο βόμβα μολότοφ στο σπίτι του και αυτός τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, στην ωμοπλάτη, ένας και των δραστών. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε χωριό της Λάρισας και αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, που ερευνά την υπόθεση, προχώρησαν στη σύλληψη τριών συνολικά Λαρισαίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τη 1 χθες τα ξημερώματα, 37χρονος Λαρισαίος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο χωριό του, κατήγγειλε στην αστυνομία πως άγνωστοι σε αυτόν δράστες, πέταξαν βόμβα μολότοφ και αυτός, αντιδρώντας, τους πυροβόλησε 4 φορές με κυνηγετικό όπλο. Αργότερα και σε μπλόκο της αστυνομίας στο ύψος της οδού Καρδίτσης, εντοπίστηκε διερχόμενο αυτοκίνητο με θρυμματισμένο από σκάγια, το πίσω τζάμι, ενώ τραυματισμένος από σκάγια ήταν ο 45χρονος συνοδηγός. Τόσο ο 45χρονος, που οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο, όσο και ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αρνούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, τη συμμετοχή τους στην υπόθεση. Ωστόσο, οι δυο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο όπως και ο 37χρονος που κατά δήλωσή του, πυροβόλησε κατά αγνώστων, έχουν συλληφθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 45χρονου δεν εμπνέει καμιά ανησυχία και σήμερα πρόκειται να λάβει εξιτήριο από το ΓΝΛ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass