ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

Πλημμύρισαν τα Μεσάγγαλα από επισκέπτες

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2013 20:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:04
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ «Ε» )
Του Κώστα Τσόλα
Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι – παραθεριστές των Μεσαγγάλων στο κέντρο του οικισμού αλλά και της ευρύτερης από το Στόμιο, μέχρι τη Λεπτοκαρυά και τον Πλαταμώνα, αλλά και την πόλη της Λάρισας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Διοργανωτές ήταν οι Μεσαγγαλιώτες, Ενεργοί Πολίτες, Σύλλογος Επαγγελματιών, Σύλλογος Εξωραϊστικός μαζί με τον Δήμο Τεμπών και την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι οποίοι από κοινού κατάφεραν και με άλλες εκδηλώσεις να φέρουν στα Μεσάγγαλα χαρά, δημιουργία και ποιοτικές διακοπές.
 Μιλώντας στην έναρξη ο πρόεδρος των Ενεργών Πολιτών κ. Νίκος Καλτσάς ως εκπρόσωπων των συνδιοργανωτών τόνισε χαρακτηριστικά: «Πέρυσι σ΄ αυτόν εδώ τον χώρο υπήρχε μια αλάνα με αγριόχορτα, ερημιά και απουσία ενδιαφέροντος. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως κάτι άλλαξε. Με επιμελημένη, συλλογική εργασία και πολύ μεράκι σχεδιάστηκαν δράσεις και εκδηλώσεις τις οποίες και υλοποιούμε αυτό το καλοκαίρι, όπως, θεατρικές παραστάσεις, βραδιές σινεμά, βραδιά σύγχρονου χορού, εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικών, κοσμήματος, παρουσίαση παιδικού βιβλίου, βραδιές μουσικής έντεχνης, τζαζ, χιπ χοπ, με παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις όπως τουρνουά τάβλι, μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, κάστρα στην άμμο, εργαστήρια τέχνης, αποκατάστασης χρηστικών χώρων, ποδηλατοβόλτες, διαγωνισμό ψαρέματος με καλάμι, πρωτάθλημα beach volley και beach soccer, δημιουργία ντοκιμαντέρ με τίτλο Οδοιπορικό στα Μεσάγγαλα , δημιουργία κεντρικής αφίσας , δημιουργία ενδύματος με το λογότυπο των εκδηλώσεων και πολλά ακόμη. Ευελπιστούμε ότι με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών φορέων τα δρώμενα πολιτισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού να γίνουν θεσμός».
Η βραδιά περιλάμβανε την προβολή της ταινίας ντοκιμαντέρ «Σταφύλι. Ο άχρονος καρπός» του κ. Γουγουλιά Δημήτρη, απονομή των βραβεύσεων και ακολούθησε η γευσιγνωσία και μουσική από το τζαζ συγκρότημα Legato.
Οι εθελόντριες κυρίες των Μεσαγγάλων μαγείρεψαν νόστιμα εδέσματα τα οποία συνοδεύονταν από εύγεστο κρασί και τσίπουρο καθώς και από φρέσκα φρούτα, όλα προϊόντα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών, προσφορά πολλών χορηγών.
ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Από τους διοργανωτές βραβεύτηκαν οι:
Αγοραστός Κωνσταντίνος Περιφερειάρχης, Καραλαριώτου Ρένα, Αντιπεριφερειάρχης, Κολλάτος Κώστας Δήμαρχος Τεμπών, Χονδρονάσιος Απόστολος, πρώην Νομάρχης, Δημητρακοπούλου Δανάη ιδιοκτήτρια – διευθύντρια της εφημερίδας «Ελευθερία», Μεχλιβάνος Χρήστος ηλ. Εφημερίδα Larisa Net, Κολλάτος Γιάννης «Θεσσαλία Τηλεόραση»
Καραμπάτσας Κώστας πρόεδρος Νοσοκομείου Βόλου,
Βουλγαράκη Χρύσα διευθύντρια Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, Μανδηλάς Βασίλης πρόεδρος του ΚΤΕΛ Λάρισας,
Σαμαρίνας Κώστας πρ. Αντινομάρχης Διαμάντος Κώστας, πρόεδρος ΤΕΕ, Λαβδής Γιώργος πρ. Δήμαρχος Ενιπέως.
Οι Αντιδήμαρχοι Τεμπών, Τσάτσαρης Χρήστος, Σαϊτης Στέλιος, Μπουζέκης Ευθύμιος, Δήμου Γρηγόρης, ο πρ. Αντιδήμαρχος Τεμπών
Τσεργάς Κώστας, πρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΤΠ Δήμου Τεμπών,
Ζάχος Βασίλειος, αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΤΠ Δήμου Τεμπών,
Ζαφείρης Κώστας πρόεδρος Αιγάνης και παραλίων,
Ριζάκης Γιάνης πρόεδρος κοιν. Κουλούρας Κρανιάς,
Τσέτσιλας Δημήτρης, υπεύθυνος κοινων. Παντοπωλείου Δήμου Τεμπών.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σελιγκούνας Γιώργος, Μπήκας Χρήστος, Τόλιος Αναστάσιος, Κρητικός Βασίλης, Μίχος Χρήστος, Δημ. Σύμβουλος Λάρισας,
Σούκος Κώστας πρ. πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου, Γελαδάρης Γιώργος, πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου, Γιουρούκης Αργύρης σκηνοθέτης, Θεοδωράκης Δημήτρης, δημιουργός ταινιών, Γουγουλιάς Δημήτρης ερασιτέχνης blogger, Μπάκαβος Βασίλης πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό, Μπάτζιος Γιώργος, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάνης, Πάικος Στέφανος, αντιπρόεδρος ΑΜΕΑ Θεσσαλίας.
Τιμήθηκαν επίσης οι Εθελοντές, Αλλοδαποί, Οικιστές , ΑΜΕΑ, συντοπίτες θανόντες, επαγγελματίες παλαίμαχοι, μαθητές και δάσκαλοι των δημιουργικών σχολείων και δράσεων, εκθέτες έργων τέχνης, οι συνιδιοκτήτες Σιάχου.
Να σημειωθεί ότι ο μέγας χορηγός των εκδηλώσεων είναι ο Δήμος Τεμπών, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος καθώς επίσης και οι στενοί συνεργάτες του.
Οι συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων ευχαριστούν τις γυναίκες των Μεσαγγάλων που μαγείρεψαν και πρόσφεραν τα εδέσματά τους καθώς και το μουσικό σχήμα Legato και πλειάδα μικρότερων χορηγών που συνέδραμαν στην εκδήλωση.
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass