ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μάθημα οδήγησης τρένου σε ανήλικη!

* Ο μηχανοδηγός παραχώρησε τη διεύθυνση του συρμού στην κόρη του κι ο ελεγκτής καθησύχαζε τους επιβάτες «είναι πανεύκολο να οδηγείς τρένο»

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:15
 
Θεωρούνται ιδιαιτέρως τολμηροί οι γονείς που μαθαίνουν οι ίδιοι στα παιδιά τους να οδηγούν αυτοκίνητο πριν πάρουν δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσο στη Λάρισα συνέβη το απίθανο. Μηχανοδηγός του ΟΣΕ έδωσε στην έφηβη κόρη του να οδηγήσει τον συρμό του Προαστιακού και μάλιστα με το τρένο γεμάτο επιβάτες.
Στις διαμαρτυρίες των επιβατών που αντελήφθησαν το πρωτοφανές συμβάν δόθηκε η απίθανη απάντηση από τον ελεγκτή της αμαξοστοιχίας: «Μα είναι πανεύκολη υπόθεση να οδηγείς τρένο. Και αφού την επιτηρεί άλλωστε την κόρη του, δεν τον βλέπετε που είναι δίπλα της;»
Σύμφωνα με την καταγγελία Λαρισαίας, που ακόμη προσπαθεί αν συνέλθει από το συμβάν και η οποία κατέθεσε έγγραφη καταγγελία αμέσως μετά τη αποβίβαση στο σταθμό της Λάρισας, το τρένο της Κυριακής των 6.27΄ από Νέους Πόρους ήταν γεμάτο κόσμο. Εκείνοι που κάθονταν στο πρώτο βαγόνι είδαν την κοπελίτσα με το σορτς και το σακίδιο να μπαίνει στον θάλαμο του μηχανοδηγού. Κάθισε για λίγο στη θέση του συνοδηγού αλλά εν συνεχεία εκείνος της παραχώρησε το κάθισμα του οδηγού κι αυτή ανέλαβε τη διεύθυνση του τρένου μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης. 
Το κορίτσι, γενικά οδήγησε καλά. Εκτός από ένα απότομο φρενάρισμα λίγο πριν το τούνελ των Τεμπών. Και μετά τις διαμαρτυρίες των επιβατών που κάθονταν στις πρώτες θέσεις και αντελήφθησαν τι συνέβαινε, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει πρόωρα το μάθημα οδήγησης τρένου.
Σωτ. Ζαχαριάς
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass