Έρχεται το Barra Party

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2013 16:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:15

Πριν επτά χρόνια σε μια φιλική συζήτηση ανάμεσα στα μέλη μιας παρέας στο Συκούριο έπεσε μια ιδέα. Να γίνει μια μουσική βραδιά στο χωριό, μια εκδήλωση για όλους τους κατοίκους που να τους προσφέρει όμως παράλληλα κάτι το διαφορετικό και ξεχωριστό. Η τοποθεσία που θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια τέτοια εκδήλωση, δεν ήταν άλλη από την Μπάρα, έναν τεχνητό ταμιευτήρα νερού, λίγο έξω από το χωριό. Η μικρή λίμνη στους πρόποδες του Κισσάβου, με την εκπληκτική θέα και τον αμφιθεατρικό της περιβάλλοντα χώρο προσφερόταν για μοναδικές μουσικές βραδιές.

Υπήρχε η ιδέα, υπήρχε η τοποθεσία, το μόνο που έμενε ήταν τα διαδικαστικά για να πραγματοποιηθεί αυτό το μουσικό φεστιβάλ που πήρε το όνομα Barra Party. Η μικρή παρέα του Συκουρίου με συμμάχους κι άλλους νέους ανθρώπους της περιοχής που έγιναν εθελοντές για το πάρτυ και που σήμερα πλέον απαρτίζουν τον σύλλογο φίλων του Barra Party και με τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, καταπιάστηκαν με τις προετοιμασίες. Η αλήθεια είναι ότι τη πρώτη χρόνια κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει αν το αποτέλεσμα θα ήταν ικανοποιητικό κι αν ο κόσμος θα αγκάλιαζε το φεστιβάλ. Ως που έγινε το πρώτο Barra Party που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αντάμειψε και με το παραπάνω τους κόπους όσων το οργάνωσαν και βρήκε αποδοχή από όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ακόμη κι από τους πιο δύσπιστους, αλλά και από πολλούς επισκέπτες. Η επιτυχία του Barra Party οφείλεται στο ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Νωρίς το απόγευμα υπάρχουν εκδηλώσεις, θεάματα και δραστηριότητες για παιδιά και η βραδιά κλείνει με τη συναυλία καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών που κάθε χρόνο αφήνει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μουσικής. Κι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στη φύση, δίπλα στο υδάτινο στοιχείο.  Έτσι κάθε χρόνο για επτά συναπτά έτη πραγματοποιείται στο Συκούριο το Barra Party με χιλιάδες επισκέπτες.  Φέτος το Barra Party θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή  30 Αυγούστου στις 9 μ.μ. παρέα με τους Imam Baildi και τους Burger Project.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass