Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Ποιους εννοεί «φθαρμένους» και «βλαχοδήμαρχους»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2013 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:22
«Τελευταία και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας αναφέρεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και καλά κάνει. Όμως οι αναφορές του, δυστυχώς, απέχουν πολύ από το να δείχνει έστω πως κατέχει τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αν και θεωρητικά έχει ασχοληθεί μ’ αυτά, ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων».
Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Τζανακούλης, με την ιδιότητα όμως του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης (ΑΔΑΚ), απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα στην Κ.Ε. του κόμματός του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επικεφαλής της ΑΔΑΚ «θα συνιστούσαμε στο κ. Τσίπρα να είναι πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στους δημάρχους. Να προσέχει τι λέει ή καλύτερα τι του γράφουν οι συντάκτες των ομιλιών του, οι οποίοι δείχνουν να έχουν μεγάλη άγνοια και να έχουν μείνει αρκετά πίσω από τις εξελίξεις. Οι αναφορές του κ. Τσίπρα στην Κ.Ε. του κόμματος του, βεβαίως ξεφεύγουν και από τα όρια της ευπρέπειας, όταν συλλήβδην χαρακτηρίζει εκατοντάδες δημάρχους «φθαρμένους» και «βλαχοδήμαρχους». Εάν ο κ. Τσίπρας όντως ενδιαφέρεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιστεύει σ’ αυτή θα ήταν καλύτερα να ανακαλέσει. Αν δε έχει συγκεκριμένα παραδείγματα, τότε καλύτερα ας τα κατονομάσει. Και βέβαια, ας μπει στον κόπο να διευκρινίσει τι εννοεί με τον βαρύγδουπο χαρακτηρισμό «βλαχοδήμαρχοι» αφού πέραν όλων των άλλων προσβάλλει και όλους τους Έλληνες βλαχόφωνους, από τον Ρήγα Φεραίο, μέχρι τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Φαίνεται λοιπόν πως ο κ. Τσίπρας έχει ανάγκη από περισσότερη προσοχή, αν θέλει να είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι όχι να συμπεριφέρεται ως υποψήφιος δήμαρχος ορεινής ημιαστικής περιοχής, που απευθύνεται στον αντίπαλό του. Είναι κρίμα, γιατί κατεβάζει το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού ένας νέος άνθρωπος...».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass