ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντυπωσίασε η Γιορτή Κρασιού Ραψάνης

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2013 0:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:22
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου από την ευρύτερη περιοχή η 7η Γιορτή Κρασιού και Αμπέλου Ραψάνης, η οποία ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή και ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Αγίας Τριάδας στην είσοδο της γραφικής Ραψάνης. Και φέτος η δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών, ο Οργανισμός του ΔΟΠΑΠΕΠΤ και η Τοπική Κοινότητα Ραψάνης με τη χορηγία και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, έδωσαν και φέτος το καλύτερο εαυτό τους και πραγματοποίησαν μια μοναδική διοργάνωση συνδυάζοντας την ποιοτική διασκέδαση και την προβολή του μοναδικού στην Ελλάδα σε ποιότητα και γεύση αμπέλου, σταφυλιού και κρασιού Ραψάνης.
Στο καλλιτεχνικό κομμάτι τη βραδιά της έναρξης η δημοτική ορχήστρα των Θ. Δρογκούλα και Σ. Δέλιου σκόρπισε κέφι για γλέντι και χορό με παραδοσιακά τραγούδια ενώ την επομένη ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Βαγγέλης Κονιτόπουλος και οι συνεργάτες του μετέφεραν στην εκδήλωση την αύρα του Αιγαίου και όχι μόνο με τραγούδια που κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες επισκέπτες για χορό με κέφι και ζωντάνια.
Θερμά χειροκροτήματα απέσπασε και το Λεγκάτο της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών.
Χειροκροτήθηκαν επίσης και τα χορευτικά συγκροτήματα συλλόγων του Δήμου Τεμπών, καθώς και τα περίπτερα των τοπικών συλλόγων προσέφεραν ό,τι καλύτερο, ενώ το κρασί Ραψάνης έρρεε άφθονο και δωρεάν.
Μιλώντας μετά το τέλος της διοργάνωσης στην «Ε» ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής εκδήλωσης, Περιφέρεια, φορείς του Δήμου Τεμπών, τους συλλόγους της περιοχής τόνισε ότι εκδηλώσεις όπως αυτή του Κρασιού και της Αμπέλου στη Ραψάνη προβάλλουν τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή η οποία είναι σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass