ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Πρόβλημα με τους πεζόδρομους

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:23
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Οι πεζόδρομοι έχουν κατασκευαστεί όπως όλοι γνωρίζουν για τους πεζούς. Όπως σε άλλες πόλεις έτσι και στα Φάρσαλα το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Οι πεζόδρομοι είναι για Ι.Χ. και για μηχανάκια και ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης. Η παρανομία, στην πόλη των Φαρσάλων, είναι καθημερινό φαινόμενο, η αδιαφορία επίσης, ο έλεγχος όχι σωστός και φυσικά τιμωρία δεν υπάρχει. Οι πεζοί αρκετές φορές περπατώντας αμέριμνοι κινδυνεύουν όχι μόνο από τα Ι.Χ. και τα μηχανάκια αλλά και από τη συμπεριφορά των οδηγών που έχουν πολλές φορές θράσος και απαιτούν λες και οι πεζόδρομοι φτιάχτηκαν για αυτούς. Το ερώτημα είναι γιατί τους φτιάχνουμε αφού δεν μπορούμε να τους διατηρήσουμε; Αν προσθέσουμε και τα τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών που καταλαμβάνουν αρκετές φορές μεγαλύτερο χώρο από ό,τι πρέπει, τότε δεν μένει ούτε μια σπιθαμή να κινηθούν οι πεζοί. Χρειάζεται λοιπόν αστυνόμευση γιατί οι πεζόδρομοι έγιναν για τους πεζούς και τα μικρά παιδιά κυρίως πρέπει να αισθάνονται αλλά και να είναι ασφαλή.
Επίσης, η ηχορύπανση στα Φάρσαλα καλά κρατεί. Μηχανάκια με κομμένες εξατμίσεις κάνουν εφιάλτη τον νυχτερινό ύπνο των Φαρσαλινών, ενώ αρκετά νυχτερινά κέντρα τους ταλαιπωρούν μέχρι τις πρωινές ώρες.
Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων πολλές.
Οι αρμόδιοι κωφεύουν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass