Έκλεψαν 214 κλούβες από συνεταιρισμό

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 20:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25

Κλεμμένες πλαστικές κλούβες, από αγροτικό συνεταιρισμό, συνολικά 214, μεταφοράς οπωροκηπευτικών, μετέφεραν με ΙΧΦ, δύο Αλβανοί υπήκοοι ηλικίας 30 και 46 ετών. Η σύλληψή τους έγινε χθες (04-09-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Τέμπη, στο ύψος των παλαιών διοδίων, από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Ελέγχων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό ήταν έμφορτο με διακόσιες δεκατέσσερις (214) πλαστικές κλούβες μεταφοράς οπωροκηπευτικών, οι οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αφαιρεθεί προχθές (03-09-2013) το απόγευμα από υπαίθριο χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.Το προαναφερόμενο όχημα μαζί με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass