Το 2ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2013 21:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:27

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του 2ου Ιστορικού  Ράλι  Ολύμπου 2013, που  πρόκειται να διοργανωθεί και φέτος στην Ελασσόνα και στον Όλυμπο και έχει προκαλέσει και πάλι το έντονο ενδιαφέρον λεσχών και οδηγών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, που είναι  πλέον θεσμός για τη Θεσσαλία ,διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Δικτύου  "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και του Δήμου Ελασσόνας ,υπό την Αιγίδα και την στήριξη της Περιφέρεια Θεσσαλίας -Π.Ε. Λάρισας και τη συνεργασία Λεσχών Κλασσικών Οχημάτων. Το ράλι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Οκτωβρίου.

 Θα είναι ένα σπουδαίο διήμερο για  όλους αυτούς που ασχολούνται με τα συλλεκτικά οχήματα και είναι φίλοι τόσο του παλαιού αυτοκινήτου, αλλά και παλιών μοτοσυκλετών ,που μας παραπέμπουν σε εποχές του περασμένου αιώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Σημειώνεται ότι η Ελασσόνα  θα αποτελεί και πάλι το κεντρικό σημείο φιλοξενίας των κλασσικών οχημάτων ,ενώ η διαδρομή που θα έχει ως σημείο εκκίνησης την πόλη της Λάρισας ,το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, θα εξελιχθεί σε όλο τον ορεινό όγκο του Ολύμπου ,σε μεγάλα υψόμετρα ,σε παραδοσιακά πανέμορφα χωριά ,με πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή των διαγωνιζόμενων και  θα ανακοινωθεί  με κάθε λεπτομέρεια  τις επόμενες μέρες.

Ο τερματισμός του Ιστορικού Ράλι Ολύμπου ,που θα εξελιχθεί καθ' όλο το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου, με αυστηρά και διεθνή πιστοποιημένα κριτήρια και ειδικές διαδρομές   και που θεσμοθέτησαν και υποστηρίζουν ένθερμα οι φορείς της Θεσσαλίας , θα γίνει και φέτος στην μαγευτική Ελασσόνα ,στις πλαγιές του μυθικού Βουνού ,με παραδοσιακή φιλόξενη υποδοχή και ευχάριστες εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες . Είναι  όπως και πέρυσι  μια σπάνιας ομορφιάς εκδήλωση  που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φίλων της κλασσικής αυτοκίνησης και θα ταξιδέψει εικόνες ενός μαγικού τόπου σε όλο τον κόσμο αφού ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μεγάλα κανάλια και δίκτυα ,αναδεικνύοντας την Θεσσαλία και ειδικότερα τον Θεσσαλικό Όλυμπο  ως ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό .

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass