ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΜΟΔΕΣΤΟ

Στον Κ Αγοραστό οι Νέοι Αγρότες

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2013 22:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:31
Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς τους νέους αγρότες εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σε συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Νέων Αγροτών Λάρισας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα ζητήματα του κλάδου αλλά και η διοργάνωση της «1ης Γιορτής Νέου Αγρότη», που διεξάγεται στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό σχολείο του Μόδεστου Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ.

Μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση των νέων αγροτών στα ζητήματα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, χαρακτήρισε ο κ. Κ. Αγοραστός την συγκεκριμένη διοργάνωση σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Ο θεσσαλικός κάμπος διαθέτει αναμφισβήτητα μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες και αποτελεί τη βάση στην πυραμίδα παραγωγής. Ως αιρετή Περιφέρεια στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τομείς της φυτικής και ζωικής παραγωγής λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής (πετρέλαιο, εφόδια, ηλεκτρικό ρεύμα, κλοπές μετασχηματιστών κ.α.). Το αγροτικό ζήτημα είναι ένα εθνικό ζήτημα και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Πιστεύουμε δε ότι ο αγροδιατροφικός τομέας αποτελεί μια από τις λύσεις στην κρίση, αν αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας»

Τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για την υποστήριξη σ’ αυτή την 1η γιορτή, που θα αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου και προβληματισμού. Παράλληλα θα αποτελέσει μια ευκαιρία για ενημέρωση πάνω στα ζητήματα της νέας ΚΑΠ, η οποία πρόκειται να καθορίσει το μέλλον των αγροτών για τα επόμενα χρόνια.

Το πρόγραμμα της διημερίδας έχει ως εξής:

 

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

10:00 Άνοιγμα γιορτής – χαιρετισμοί

11:00 Σύγχρονες τάσεις φυτοπροστασίας

11:30 Προοπτικές Ελληνικής κτηνοτροφίας

12:00 Νέα ΚΑΠ

12:30 Επίδειξη γεωργικών μηχανημάτων

 

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

10:00 Ορθή χρήση αγροτικών μηχανημάτων

10:30 Κτηνοτροφία – Πρόκληση και ευκαιρία για νέους

11:00 Η συνεταιριστική οργάνωση των αγροτών σαν αναγκαιότητα (μέσα από

 την εμπειρία νέων συνεταιρισμών)

11:30 Νέο φορολογικό

12:00 Διαγωνισμός Οργώματος

 

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass