Περιοδεία Δημ. Γελαλή σε Φάρσαλα και Φαλάνη

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2013 15:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:32

Στο πλαίσιο εξόρμησης για την προβολή προτάσεων εξόδου από την κρίση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση την τελευταία τριετία με την εφαρμογή άγριας μνημονιακής λιτότητας απέναντι σε όλο το λαό, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του βουλευτή Λάρισας Δημήτρη Γελαλή περιόδευσαν στα Φάρσαλα και στη Φαλάνη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων Αρσενόπουλος Γιώργος και τοπικά στελέχη, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης περιοδεία στην πόλη των Φαρσάλων. Το κλιμάκιο περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά, στα καταστήματα της πόλης και ήρθε σε επαφή με μικρομεσαίους επαγγελματίες και εμπόρους της περιοχής, ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γακόπουλο και να συζητήσουν τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής, εξαιτίας της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών και της αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαρσάλων,  συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Άρη Καραχάλιο, με εργαζομένους και υπαλλήλους του Δήμου και της ΔΕΥΑΦ και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους. Ο κ. Καραχάλιος αναφέρθηκε στη έλλειψη υπηρεσιακής δομής, μετά την συνένωση των Δήμων, τονίζοντας ότι «για τα προβλήματα και τη δυσλειτουργία του Δήμου ευθύνεται η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, η έλλειψη ευελιξίας και ταχύτητας, η γραφειοκρατία και η χαμηλή χρηματοδότηση του Δήμου». Παράλληλα συζήτησε με το βουλευτή το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου, την πλήρη αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων που οφείλεται στην υποστελέχωση του, στην έλλειψη ιατρικών θέσεων και κυρίως οδηγών ασθενοφόρου και την αναγκαιότητα για τη δημιουργία γραφείου ΕΟΟΠΥ στο Δήμο.

Το απόγευμα της ίδιας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από το βουλευτή, μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της περιοχής Δημήτρης Αγιάννης και Γιάννης Σιούμκας, πραγματοποίησαν περιοδεία στο δημοτικό διαμέρισμα Φαλάνης όπου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κατοίκους και μικροεπαγγελματίες της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass